Çok çalışarak hedefe varırız

GÜNDEM 12.02.2018 - 18:30, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3820+ kez okundu.
 

Çok çalışarak hedefe varırız

Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Mehmet Akif Ersoy Orta Okulunun her ay düzenlediği 'Kariyer Günleri'nin konuşmacısı oldu.
12 Şubat Pazartesi günü okulun toplantı salonunda yapılan programa katılan Kaymakam Niyazi Ulugölge, okulun öğrencilerinin sorduğu sorulara da cevap vererek kaymakamlık mesleği hakkında bilgiler verdi. Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, okul müdürü Mustafa Gündoğdu ve öğretmenlerinde katıldığı programda konuşan Kaymakam Ulugölge, "Son yıllarda hızla değişen dünya da ve ülkemizde artık yeni bir iletişim dönemi başladı. Buna göre de insanların seçeceği mesleklerde değişim içinde. Gençler artık sevdiği meslek ve işi tercih etmelidir. Anne ve babaların zorlaması ile seçilen mesleklerde ileri de mutlu olmayan ve bu işlerini bırakanlarda artmaya başladı. Ben kaymakamlığı severek seçtim ve bu yolda çok çalışarak başarılı oldum. İşin başı çok çalışmak. Hangi işi yaparsak yapalım hep çok çalışarak hedefe varırız. Okuduğum dönem içinde derslerimde bir ayrım yapmadım ve çok çalışmanın karşılığını aldım" diye konuştu.
Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Mehmet Akif Ersoy Orta Okulunun her ay düzenlediği 'Kariyer Günleri'nin konuşmacısı oldu.

12 Şubat Pazartesi günü okulun toplantı salonunda yapılan programa katılan Kaymakam Niyazi Ulugölge, okulun öğrencilerinin sorduğu sorulara da cevap vererek kaymakamlık mesleği hakkında bilgiler verdi.

Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, okul müdürü Mustafa Gündoğdu ve öğretmenlerinde katıldığı programda konuşan Kaymakam Ulugölge, "Son yıllarda hızla değişen dünya da ve ülkemizde artık yeni bir iletişim dönemi başladı. Buna göre de insanların seçeceği mesleklerde değişim içinde. Gençler artık sevdiği meslek ve işi tercih etmelidir. Anne ve babaların zorlaması ile seçilen mesleklerde ileri de mutlu olmayan ve bu işlerini bırakanlarda artmaya başladı. Ben kaymakamlığı severek seçtim ve bu yolda çok çalışarak başarılı oldum. İşin başı çok çalışmak. Hangi işi yaparsak yapalım hep çok çalışarak hedefe varırız. Okuduğum dönem içinde derslerimde bir ayrım yapmadım ve çok çalışmanın karşılığını aldım" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.