ÇÖKEN OTEL İNŞAATINDA Kİ YARALILAR TABURCU OLDU

GÜNDEM 15.06.2020 - 16:01, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2785+ kez okundu.
 

ÇÖKEN OTEL İNŞAATINDA Kİ YARALILAR TABURCU OLDU

Ordu'da bir otel inşaatında meydana gelen çökmede yaralanan 8 işçi, hastanelerden taburcu edildi. Altınordu ilçesinde 1 kişinin hayatını kaybettiği olayda yaralanan 8 işçinin hastanelerdeki tedavileri tamamlandı.
İşçiler tedavi gördükleri hastanelerden taburcu olurken, yaşamını yitiren Raif Taş'ın cenazesi ise Pazartesi günü toprağa verildi. İnşaat çalışanlarından Mehmet Özmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, Pazar akşam saatlerinde talihsiz bir kaza yaşadıklarını söyledi. Yaralanan işçilerin sağlık durumlarının iyi olduğunu dile getiren Özmen, “Bir kişi de vefat etti. Talihsiz bir kaza oldu, keşke olmasaydı. İskele çöktü, hala kazanın şokundayız, konuşamıyoruz” ifadesini kullandı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise sürdürülüyor. Altınordu ilçesi Yenimahalle Zübeyde Hanım Caddesi'nde yapımı devam eden bir otel inşaatında Pazar günü, tabliye betonu dökümü esnasında iskele çökmesi meydana gelmişti. Olayda yaralanan 8 işçi çeşitli hastanelerde tedavi altına alınmış, 1 işçi ise hayatını kaybetmişti.
Ordu'da bir otel inşaatında meydana gelen çökmede yaralanan 8 işçi, hastanelerden taburcu edildi. Altınordu ilçesinde 1 kişinin hayatını kaybettiği olayda yaralanan 8 işçinin hastanelerdeki tedavileri tamamlandı.

İşçiler tedavi gördükleri hastanelerden taburcu olurken, yaşamını yitiren Raif Taş'ın cenazesi ise Pazartesi günü toprağa verildi.

İnşaat çalışanlarından Mehmet Özmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, Pazar akşam saatlerinde talihsiz bir kaza yaşadıklarını söyledi.

Yaralanan işçilerin sağlık durumlarının iyi olduğunu dile getiren Özmen, “Bir kişi de vefat etti. Talihsiz bir kaza oldu, keşke olmasaydı. İskele çöktü, hala kazanın şokundayız, konuşamıyoruz” ifadesini kullandı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise sürdürülüyor.

Altınordu ilçesi Yenimahalle Zübeyde Hanım Caddesi'nde yapımı devam eden bir otel inşaatında Pazar günü, tabliye betonu dökümü esnasında iskele çökmesi meydana gelmişti.

Olayda yaralanan 8 işçi çeşitli hastanelerde tedavi altına alınmış, 1 işçi ise hayatını kaybetmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.