Çolak’tan Bulancakspor için tarihi çağrı!

SPOR 27.06.2019 - 17:33, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2644+ kez okundu.
 

Çolak’tan Bulancakspor için tarihi çağrı!

1926 Bulancakspor Divan Başkanı Adem Çolak, Bulancakspor’a sahip çıkılmadığı taktirde kulübün kapanmasının an meselesi olduğunu ifade ederek bütün Bulancak halkını kulübe sahip çıkmaya davet etti.
1926 Bulancakspor Divan Kurulu Başkanı Adem Çolak yaptığı açıklamada, “Gelin kulübümüze geniş katılımlı herkesi kucaklayan bir yönetim oluşturalım ve sahip çıkalım” dedi. Çolak, gazetemize yaptığı özel açıklamada, “29 Nisan 2019 tarihinde güzide kulübümüz 1926 Bulancakspor olağan genel kurulunda yönetime bir talipli çıkmayınca divan başkanı olarak yeni bir yönetim oluşturmak için divan başkanı olarak görev aldık. Bu süre zarfında Ayhan Özman ile üzerimize vazife olan kulübümüze yeni bir yönetim oluşturma çabamız yaptığımız görüşmelere rağmen olumlu sonuçlanmadı. Günümüz koşullarını bahane ederek birçok kişi bu işe soyunmak istemedi. Bir oluşum ile biraz yol almamıza rağmen bu oluşum ise gereken desteği alamayacağını hissederek onlarda geri adım attılar. Yasal sürenin sonuna yaklaştığımız bu günlerde son bir çağrı yapmak istiyorum. Gelin kulübümüze geniş katılımlı herkesi kucaklayan bir yönetim oluşturalım. Aksi takdirde dernekler masasına başvurarak kulübümüz hakkında gerekli yasal prosedürü başlatmak durumundayız” dedi.
1926 Bulancakspor Divan Başkanı Adem Çolak, Bulancakspor’a sahip çıkılmadığı taktirde kulübün kapanmasının an meselesi olduğunu ifade ederek bütün Bulancak halkını kulübe sahip çıkmaya davet etti.

1926 Bulancakspor Divan Kurulu Başkanı Adem Çolak yaptığı açıklamada, “Gelin kulübümüze geniş katılımlı herkesi kucaklayan bir yönetim oluşturalım ve sahip çıkalım” dedi.

Çolak, gazetemize yaptığı özel açıklamada, “29 Nisan 2019 tarihinde güzide kulübümüz 1926 Bulancakspor olağan genel kurulunda yönetime bir talipli çıkmayınca divan başkanı olarak yeni bir yönetim oluşturmak için divan başkanı olarak görev aldık. Bu süre zarfında Ayhan Özman ile üzerimize vazife olan kulübümüze yeni bir yönetim oluşturma çabamız yaptığımız görüşmelere rağmen olumlu sonuçlanmadı. Günümüz koşullarını bahane ederek birçok kişi bu işe soyunmak istemedi. Bir oluşum ile biraz yol almamıza rağmen bu oluşum ise gereken desteği alamayacağını hissederek onlarda geri adım attılar. Yasal sürenin sonuna yaklaştığımız bu günlerde son bir çağrı yapmak istiyorum. Gelin kulübümüze geniş katılımlı herkesi kucaklayan bir yönetim oluşturalım. Aksi takdirde dernekler masasına başvurarak kulübümüz hakkında gerekli yasal prosedürü başlatmak durumundayız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.