Çoruh EDAŞ Bulancak OSB’yi ağırladı

GÜNDEM 23.11.2018 - 17:01, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2584+ kez okundu.
 

Çoruh EDAŞ Bulancak OSB’yi ağırladı

Giresun 2. Organize Sanayi Müdürü Mete Bahadır Yılmaz, OSB Yönetimi, Müşavir ve Yüklenici firma temsilcileri ile birlikte Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğüne ziyarette bulundu.
Giresun İl Müdürlüğünde gerçekleşen ziyarette; Bulancak Pazarsuyu mevkiine tesis çalışmaları devam eden 2. Organize Sanayi Bölgesinde Yüksek Gerilim-Alçak Gerilim elektrik şebekesi alt yapı çalışmalarının büyük oranda tamamlanması nedeniyle test ve kabul işlemlerinin yürütülmesi sürecine ilişkin Çoruh EDAŞ İşletme ve Yatırım Birimleri Yöneticileriyle görüş alışverişinde bulunulmuştur. Çoruh EDAŞ İl Müdürü Sedat Akkoyun yaptığı açıklamada; ‘Bölge sanayisinin gelişmesinde önemli rol oynayacak ve şehre katma değer sağlayacak kuruluşların bünyesinde bulunduğu 2.Organize Sanayi Bölgesiyle ilgili taleplerin Şirket nezdinde de çok önemli olduğunu belirterek, OSB’ye enerji verilebilmesi için gerekli test çalışmalarına en kısa sürede başlanılacağını ve bölgeye tesis edilmesi planlanan yeni trafo merkezinden enerji alınabilecek şekilde elektrik altyapısının hazır halde bekletileceğini belirterek, ziyaretlerinden dolayı OSB Yönetimine teşekkür ediyorum’ dedi.
Giresun 2. Organize Sanayi Müdürü Mete Bahadır Yılmaz, OSB Yönetimi, Müşavir ve Yüklenici firma temsilcileri ile birlikte Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

Giresun İl Müdürlüğünde gerçekleşen ziyarette; Bulancak Pazarsuyu mevkiine tesis çalışmaları devam eden 2. Organize Sanayi Bölgesinde Yüksek Gerilim-Alçak Gerilim elektrik şebekesi alt yapı çalışmalarının büyük oranda tamamlanması nedeniyle test ve kabul işlemlerinin yürütülmesi sürecine ilişkin Çoruh EDAŞ İşletme ve Yatırım Birimleri Yöneticileriyle görüş alışverişinde bulunulmuştur.

Çoruh EDAŞ İl Müdürü Sedat Akkoyun yaptığı açıklamada; ‘Bölge sanayisinin gelişmesinde önemli rol oynayacak ve şehre katma değer sağlayacak kuruluşların bünyesinde bulunduğu 2.Organize Sanayi Bölgesiyle ilgili taleplerin Şirket nezdinde de çok önemli olduğunu belirterek, OSB’ye enerji verilebilmesi için gerekli test çalışmalarına en kısa sürede başlanılacağını ve bölgeye tesis edilmesi planlanan yeni trafo merkezinden enerji alınabilecek şekilde elektrik altyapısının hazır halde bekletileceğini belirterek, ziyaretlerinden dolayı OSB Yönetimine teşekkür ediyorum’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.