Çotanaklar bütçeye göre planlama yapacak

SPOR 14.05.2018 - 18:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2740+ kez okundu.
 

Çotanaklar bütçeye göre planlama yapacak

Çotanakların Başkan Yardımcısı İbrahim Özkul, yeni sezon öncesi ilk olarak bütçeyi belirleyeceklerini daha sonra da bu bütçeye göre bir yol haritası izleyeceklerini ifade etti.
Spor Toto 1. Lig temsilcimiz Akın Çorap Giresunspor’da, Kulüp Başkan Yardımcısı İbrahim Özkul, geride kalan 2017-2018 sezonunda Süper Lig hedefine ulaşamadıkları için çok üzgün olduklarını söyledi. Kısa bir süre içerisinde yönetim kurulu olarak toplanıp, 2017-18 sezonunun genel bir değerlendirmesini yapacaklarını ve yeni sezon çalışmaları için de kolları sıvayacaklarını ifade eden Özkul, "Önümüzdeki günlerde yol haritamızı çizeceğiz. Aceleye gerek yok, zamanımız var, her sezon olduğu gibi bu sezonda önce bütçeyi belirleyeceğiz, daha sonra da bütçemize göre bir planlama yapacağız" dedi. Takımda gidecek ve kalacak oyuncular hakkında ser verip sır vermeyen Özkul, bu konuda son sözü Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin’in söyleyeceğini sözlerine ekledi.
Çotanakların Başkan Yardımcısı İbrahim Özkul, yeni sezon öncesi ilk olarak bütçeyi belirleyeceklerini daha sonra da bu bütçeye göre bir yol haritası izleyeceklerini ifade etti.

Spor Toto 1. Lig temsilcimiz Akın Çorap Giresunspor’da, Kulüp Başkan Yardımcısı İbrahim Özkul, geride kalan 2017-2018 sezonunda Süper Lig hedefine ulaşamadıkları için çok üzgün olduklarını söyledi. Kısa bir süre içerisinde yönetim kurulu olarak toplanıp, 2017-18 sezonunun genel bir değerlendirmesini yapacaklarını ve yeni sezon çalışmaları için de kolları sıvayacaklarını ifade eden Özkul, "Önümüzdeki günlerde yol haritamızı çizeceğiz. Aceleye gerek yok, zamanımız var, her sezon olduğu gibi bu sezonda önce bütçeyi belirleyeceğiz, daha sonra da bütçemize göre bir planlama yapacağız" dedi.

Takımda gidecek ve kalacak oyuncular hakkında ser verip sır vermeyen Özkul, bu konuda son sözü Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin’in söyleyeceğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.