ÇOTANAKLAR LİGİ GALİBİYETLE TAMAMLAMAK İSTİYOR

SPOR 16.07.2020 - 17:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3310+ kez okundu.
 

ÇOTANAKLAR LİGİ GALİBİYETLE TAMAMLAMAK İSTİYOR

TFF 1. Lig'in 34. haftasında 18 Temmuz Cumartesi günü Altay ile karşılaşacak Giresunspor'da, kulüp asbaşkanı Mehmet Fevzi Usta, bu maçtan üç puanla ayrılıp ligi galibiyetle tamamlamak istediklerini belirtti.
Usta, yaptığı açıklamada, ligi güzel bir futbolla noktalamak istediklerini söyledi. Ligde herhangi bir hedeflerinin olmadığını ifade eden Usta, “Tabii bu, mücadele etmeyeceğimiz anlamına gelmez. Genç bir kadroyla sahada olacağız, futbolcularımız istekli olacaktır. Giresunspor'a yakışanı yapacağız. Altay maçından üç puanla ayrılıp ligi galibiyetle tamamlamak istiyoruz." diye konuştu. Usta, play-off hedefini gerçekleştiremedikleri için taraftarlardan özür dileyerek, şunları kaydetti: “Son maçta güzel bir futbolla taraftarların da gönlünü almak istiyoruz. Yönetim kurulu olarak son maçımız, bir kongre kararı var. Ağustos ayı içerisinde Giresunspor'un yeni yönetim kurulu oluşacaktır. Biz hiçbir yere taraf değiliz. Kim Giresunspor'u iyi yerlere getirecekse destek olacağız”
TFF 1. Lig'in 34. haftasında 18 Temmuz Cumartesi günü Altay ile karşılaşacak Giresunspor'da, kulüp asbaşkanı Mehmet Fevzi Usta, bu maçtan üç puanla ayrılıp ligi galibiyetle tamamlamak istediklerini belirtti.

Usta, yaptığı açıklamada, ligi güzel bir futbolla noktalamak istediklerini söyledi.

Ligde herhangi bir hedeflerinin olmadığını ifade eden Usta, “Tabii bu, mücadele etmeyeceğimiz anlamına gelmez. Genç bir kadroyla sahada olacağız, futbolcularımız istekli olacaktır. Giresunspor'a yakışanı yapacağız. Altay maçından üç puanla ayrılıp ligi galibiyetle tamamlamak istiyoruz." diye konuştu.

Usta, play-off hedefini gerçekleştiremedikleri için taraftarlardan özür dileyerek, şunları kaydetti: “Son maçta güzel bir futbolla taraftarların da gönlünü almak istiyoruz. Yönetim kurulu olarak son maçımız, bir kongre kararı var. Ağustos ayı içerisinde Giresunspor'un yeni yönetim kurulu oluşacaktır. Biz hiçbir yere taraf değiliz. Kim Giresunspor'u iyi yerlere getirecekse destek olacağız”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.