Çotanaklar beklediği arsalara kavuşacak

SPOR 06.04.2017 - 15:57, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3730+ kez okundu.
 

Çotanaklar beklediği arsalara kavuşacak

Giresun il genel meclisi Başkanı Mürşit Gürel,...
...“Giresunsporumuz kendine ait kalıcı gelir kaynaklarına kavuşacak. Bunun için gerekli arsa tahsislerini yaptık. Yeşil Beyazlı ekibimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. Giresunspor’un yıllardır beklediği karar Giresun İl Genel Meclisinden çıktı. Giresunspor’un devamlı gelir kaynağı elde etmesi için benzin istasyonu ve ticaret alanları arsa tahsisi Giresun İl Genel Meclisi tarafından onaylandı. Giresun Aksu Seka bölgesinde Eğitim Araştırma Hastanesi ve Çotanak Arena’nın inşa edilmekte olan bölgede, İl Özel İdaresi’ne ait 4 dönümlük arsa Giresunspor’a sürekli ve kalıcı gelir getirecek.
Giresun il genel meclisi Başkanı Mürşit Gürel,...
...“Giresunsporumuz kendine ait kalıcı gelir kaynaklarına kavuşacak. Bunun için gerekli arsa tahsislerini yaptık. Yeşil Beyazlı ekibimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. Giresunspor’un yıllardır beklediği karar Giresun İl Genel Meclisinden çıktı.
Giresunspor’un devamlı gelir kaynağı elde etmesi için benzin istasyonu ve ticaret alanları arsa tahsisi Giresun İl Genel Meclisi tarafından onaylandı. Giresun Aksu Seka bölgesinde Eğitim Araştırma Hastanesi ve Çotanak Arena’nın inşa edilmekte olan bölgede, İl Özel İdaresi’ne ait 4 dönümlük arsa Giresunspor’a sürekli ve kalıcı gelir getirecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.