ÇOTANAKLARDA BAYRAM COŞKUSU

SPOR 18.06.2018 - 17:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2988+ kez okundu.
 

ÇOTANAKLARDA BAYRAM COŞKUSU

Spor Toto 1.Lig ekibi Giresunspor’da, bayramlaşma bayramın Cumartesi günü yapıldı. Aksu’daki Giresunspor Tesisleri’nde yapılan bayramlaşma töreninde yeşil beyazlı camia bir araya geldi.
Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, “Herkesin bayramını yönetim kurulu adına ve ailem adına kutluyorum. Biz hep söylüyoruz, Giresunspor kocaman bir aile, bunu her dönem şuan ki kadar hissediyoruz. Bunun temel taşlarını oluşturan sizlersiniz ve bunun kalıcı olmasını sağlayanda sizler olacaksınız. O yüzden bu takıma ve bu camiaya daha fazla sahip çıkmak zorundayız” dedi. Bozbağ, “Önümüzde yine çok uzun ve engelli bir yıl olacak, bunu hep birlikte aşacağız. Herkesin işine odaklanması gerekiyor. Giresunspor bir üst lige çok yakın, bu belki bizim önemimiz de belki de başka bir dönemde olacak ama sizler hep burada olacaksınız ve bunu göreceksiniz. Hepinize teşekkür ediyor mutlu ve huzurlu bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Spor Toto 1.Lig ekibi Giresunspor’da, bayramlaşma bayramın Cumartesi günü yapıldı. Aksu’daki Giresunspor Tesisleri’nde yapılan bayramlaşma töreninde yeşil beyazlı camia bir araya geldi.

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, “Herkesin bayramını yönetim kurulu adına ve ailem adına kutluyorum. Biz hep söylüyoruz, Giresunspor kocaman bir aile, bunu her dönem şuan ki kadar hissediyoruz. Bunun temel taşlarını oluşturan sizlersiniz ve bunun kalıcı olmasını sağlayanda sizler olacaksınız. O yüzden bu takıma ve bu camiaya daha fazla sahip çıkmak zorundayız” dedi.

Bozbağ, “Önümüzde yine çok uzun ve engelli bir yıl olacak, bunu hep birlikte aşacağız. Herkesin işine odaklanması gerekiyor. Giresunspor bir üst lige çok yakın, bu belki bizim önemimiz de belki de başka bir dönemde olacak ama sizler hep burada olacaksınız ve bunu göreceksiniz. Hepinize teşekkür ediyor mutlu ve huzurlu bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.