ÇÖZÜM GETİRİLMEZSE GELECEK ÇOK DAHA KÖTÜ OLACAKTIR

SİYASET 23.04.2020 - 14:01, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3869+ kez okundu.
 

ÇÖZÜM GETİRİLMEZSE GELECEK ÇOK DAHA KÖTÜ OLACAKTIR

İyi Parti Bulancak İlçe Başkanı Nesim Çelik, yaptığı basın açıklamasında, “23 Nisan 1920’de meclisin Ankara’da açılmasıyla egemenliğin milletin iradesine geçtiği gündür. Ulu Önder Atatürk’ün çocuklara bayram olarak hediye ettiği özel milli bir bayram günüdür. 23 Nisan, dünyada çocukların sahip olduğu tek bayramdır.  Bu zor günlerde 23 Nisan bayramının 100. Yılını kutlamanın sevincini millet olarak yaşadık. Bu bayramın milletimize ve özellikle çocuklarımıza kutlu olmasını dileriz. Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK tarihimizden ders alarak milletimizin yapısına en uygun sistemi getirmenin adımını atmıştır. Bu mücadelede bulunmuş tüm şehit ve gazilerimizden Allah razı olsun” dedi. Ülkemizin son derece ağır, tarihi bir sınavdan geçtiğine dikkat çeken Başkan Çelik, “Türkiye'nin en derin sorunu demokrasi, hukuk, hukukun üstünlüğü, adalet ve buna bağılı olarak ekonomidir. Bizi yönetenler hala bunu önemsemiş değillerdir. Aldıkları kararlar tüm uyarılara rağmen ortadadır. Sokağa çıkma yasağı sadece niye büyük şehirleri kapsıyor anlamak mümkün değil. Küçük şehirlerde bulaşma az oralarda da virüs bulaşmasının artması mı beklenmektedir, ondan sonra mı genel uygulamaya geçilecektir? Ülkemiz zaten zamanında alınmayan önlemlerin sıkıntısını çekmektedir. Kısmi uygulamaların kar ve zararını zamanla göreceğiz. Toplu uygulama yapıp sorunu kökten çözmek varken suni teneffüsle işi uzatıyoruz. Bunu yaparken de plansız uygulamanın faturasını hep birileri ödüyor. Cumhurbaşkanının kararı ile alınan ilk sokağa çıkma yasağı yaşanan karmaşalardan sonra başarısızlık ve hata olduğu görülmüştür. Sayın Soylu birilerinin hatasının sorumluluğu bende diyerek istifa etmiş. İstifası kabul edilmemiştir. Bu acaba danışıklı dövüş müdür, takdirini siz vatandaşlarımıza bırakıyorum. Esnaf mağdur, alım gücü düştü, tarım bitme noktasında  tarımdan geçinen insanların şikayetlerine çözüm getirilmezse gelecek çok daha kötü olacaktır. Biz bu Kovid 19 salgınına zaten çok kırılgan bir ekonomi ile girdik. Damat beyin söylediklerinin uygulamada ve sahada hiçbir karşılığı yoktur. Bütün ülkeler koronadan dolayı kendi öz kaynaklarına döndü. Bizde iç kaynaklarımızı iyi kullanma yolunu çok iyi planlayıp gelcekteki sıkıntıları aza indirme yolunu seçmeliyiz. Yoksa işsizlik ve açlık en büyük problemimiz olur” diye konuştu.  

İyi Parti Bulancak İlçe Başkanı Nesim Çelik, yaptığı basın açıklamasında, “23 Nisan 1920’de meclisin Ankara’da açılmasıyla egemenliğin milletin iradesine geçtiği gündür. Ulu Önder Atatürk’ün çocuklara bayram olarak hediye ettiği özel milli bir bayram günüdür. 23 Nisan, dünyada çocukların sahip olduğu tek bayramdır.  Bu zor günlerde 23 Nisan bayramının 100. Yılını kutlamanın sevincini millet olarak yaşadık. Bu bayramın milletimize ve özellikle çocuklarımıza kutlu olmasını dileriz. Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK tarihimizden ders alarak milletimizin yapısına en uygun sistemi getirmenin adımını atmıştır. Bu mücadelede bulunmuş tüm şehit ve gazilerimizden Allah razı olsun” dedi.

Ülkemizin son derece ağır, tarihi bir sınavdan geçtiğine dikkat çeken Başkan Çelik, “Türkiye'nin en derin sorunu demokrasi, hukuk, hukukun üstünlüğü, adalet ve buna bağılı olarak ekonomidir. Bizi yönetenler hala bunu önemsemiş değillerdir. Aldıkları kararlar tüm uyarılara rağmen ortadadır. Sokağa çıkma yasağı sadece niye büyük şehirleri kapsıyor anlamak mümkün değil. Küçük şehirlerde bulaşma az oralarda da virüs bulaşmasının artması mı beklenmektedir, ondan sonra mı genel uygulamaya geçilecektir? Ülkemiz zaten zamanında alınmayan önlemlerin sıkıntısını çekmektedir. Kısmi uygulamaların kar ve zararını zamanla göreceğiz. Toplu uygulama yapıp sorunu kökten çözmek varken suni teneffüsle işi uzatıyoruz. Bunu yaparken de plansız uygulamanın faturasını hep birileri ödüyor. Cumhurbaşkanının kararı ile alınan ilk sokağa çıkma yasağı yaşanan karmaşalardan sonra başarısızlık ve hata olduğu görülmüştür. Sayın Soylu birilerinin hatasının sorumluluğu bende diyerek istifa etmiş. İstifası kabul edilmemiştir. Bu acaba danışıklı dövüş müdür, takdirini siz vatandaşlarımıza bırakıyorum. Esnaf mağdur, alım gücü düştü, tarım bitme noktasında  tarımdan geçinen insanların şikayetlerine çözüm getirilmezse gelecek çok daha kötü olacaktır. Biz bu Kovid 19 salgınına zaten çok kırılgan bir ekonomi ile girdik. Damat beyin söylediklerinin uygulamada ve sahada hiçbir karşılığı yoktur. Bütün ülkeler koronadan dolayı kendi öz kaynaklarına döndü. Bizde iç kaynaklarımızı iyi kullanma yolunu çok iyi planlayıp gelcekteki sıkıntıları aza indirme yolunu seçmeliyiz. Yoksa işsizlik ve açlık en büyük problemimiz olur” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.