Çözüm önerilerini anlattı

GÜNDEM 30.09.2019 - 09:34, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2410+ kez okundu.
 

Çözüm önerilerini anlattı

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu iş yoğunluğundan fırsat bulduğu zamanlarda mahalle muhtarlarını ziyaret ederek mahallelerdeki sorunları yerinde inceliyor.
Hafta sonunda Gaziler ve Erikliman Mahallesi Muhtarlarını ziyarette bulunan Başkan Şenlikoğlu mahallelerin sorunlarını ve çözüm önerilerini mahalle muhtarları ve vatandaşlarla konuştu. Sorun teşkil eden bölgeleri bizzat yerinde inceleyen Başkan Şenlikoğlu, sorunların çözümleri için ilgili birim müdürlerine talimat verdi. Başkan Şenlikoğlu Gaziler ve Erikliman Muhtarlıklarının ardından Boztekke ve Güre dolmuş duraklarını ziyaret etti. Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu durak başkanları ve şoför esnafı ile bir araya gelip sorunlarını dinleyerek onlarla sohbet etti. Durak Başkanları da Başkan Şenlikoğlu’na ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.  Başkan Şenlikoğlu’na ziyareti sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Osman Öden ve Meclis Üyesi Adil Erol eşlik etti.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu iş yoğunluğundan fırsat bulduğu zamanlarda mahalle muhtarlarını ziyaret ederek mahallelerdeki sorunları yerinde inceliyor.

Hafta sonunda Gaziler ve Erikliman Mahallesi Muhtarlarını ziyarette bulunan Başkan Şenlikoğlu mahallelerin sorunlarını ve çözüm önerilerini mahalle muhtarları ve vatandaşlarla konuştu.

Sorun teşkil eden bölgeleri bizzat yerinde inceleyen Başkan Şenlikoğlu, sorunların çözümleri için ilgili birim müdürlerine talimat verdi.

Başkan Şenlikoğlu Gaziler ve Erikliman Muhtarlıklarının ardından Boztekke ve Güre dolmuş duraklarını ziyaret etti. Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu durak başkanları ve şoför esnafı ile bir araya gelip sorunlarını dinleyerek onlarla sohbet etti.

Durak Başkanları da Başkan Şenlikoğlu’na ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.  Başkan Şenlikoğlu’na ziyareti sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Osman Öden ve Meclis Üyesi Adil Erol eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.