Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletvekilleriyle birebir görüştü

SİYASET 07.10.2019 - 09:13, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3255+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletvekilleriyle birebir görüştü

4 Ekim’de Ankara Kızılcahamam’da başlayan ve 6 Ekim’de kapanışı gerçekleştirilen AK Parti 29. İstişare ve Değerlendirme toplantısı sona erdi.
AK Parti Giresun Milletvekilleri Av. Kadir Aydın, Av. Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk’ün de katıldığı toplantıda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Yaşadığımız sıkıntıları, acıları, ödediğimiz bedelleri unutmadık, ama bunlar bizim moralimizi bozmak yerine azmimizi kamçıladı. Ne vesayetçilere, ne darbecilere, ne terör örgütlerine, ne de iç-dış siyasi ve ekonomik tetikçilere eyvallah etmedik” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 milletvekiliyle birebir görüşme yaptığını, bazı şehirlerle ilgili soruları cevaplama imkânı bulduğunu ifade ederek, aldığı notlara ilişkin çalışmalarını sürdüreceğini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Tecrübeyle sabit ki biz milletimize sürekli olarak hakikatleri anlatmaz, doğruları göstermez, hizmetlerimizi kayıtlara geçirmezsek, yalan ve iftira dalgaları her tarafı işgal ediyor. Buradaki çalışmalarımızda da şunu gördüm; Fitne bayağı egemen ve fitnenin egemen olduğu yerden de ne hayır çıkar, ne bereket çıkar. Bu bakımdan yapmamız gereken bir şey var, işimize bakacağız, yolumuza devam edeceğiz, çünkü bizim yapacağımız çok şey var” şeklinde konuştu. Türkiye’de, AK Parti ve şahsına yönelik her türlü yalanı, iftirayı üreten bir mekanizma ile bunun alçısı bir kesimin bulunduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu düşmanlığın asıl sebebinin, dünkü konuşmamda ifade ettiğim medeniyet davamız, asıl hedefinin de milletimizin tarihi, kültürü, değerleri olduğunu biliyoruz. AK Parti’ye saldırıların gayesi, yerine bir başka partiyi ikame etmek değil, temsil ettiği değerleri tümden yıkmaktır. Bu bakımdan verdiğimiz mücadele kendimiz için değil, milletimiz adınadır. İçinden geçtiğimiz dönemin gerçeği şudur: AK Parti ne kadar güçlü olursa ülkemiz de o kadar güçlüdür. Buna karşılık AK Parti’nin zayıflaması demek, Allah göstermesin, Türkiye’nin savunmasının zayıflaması demektir” değerlendirmesinde bulundu.
4 Ekim’de Ankara Kızılcahamam’da başlayan ve 6 Ekim’de kapanışı gerçekleştirilen AK Parti 29. İstişare ve Değerlendirme toplantısı sona erdi.

AK Parti Giresun Milletvekilleri Av. Kadir Aydın, Av. Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk’ün de katıldığı toplantıda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Yaşadığımız sıkıntıları, acıları, ödediğimiz bedelleri unutmadık, ama bunlar bizim moralimizi bozmak yerine azmimizi kamçıladı. Ne vesayetçilere, ne darbecilere, ne terör örgütlerine, ne de iç-dış siyasi ve ekonomik tetikçilere eyvallah etmedik” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 milletvekiliyle birebir görüşme yaptığını, bazı şehirlerle ilgili soruları cevaplama imkânı bulduğunu ifade ederek, aldığı notlara ilişkin çalışmalarını sürdüreceğini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Tecrübeyle sabit ki biz milletimize sürekli olarak hakikatleri anlatmaz, doğruları göstermez, hizmetlerimizi kayıtlara geçirmezsek, yalan ve iftira dalgaları her tarafı işgal ediyor. Buradaki çalışmalarımızda da şunu gördüm; Fitne bayağı egemen ve fitnenin egemen olduğu yerden de ne hayır çıkar, ne bereket çıkar. Bu bakımdan yapmamız gereken bir şey var, işimize bakacağız, yolumuza devam edeceğiz, çünkü bizim yapacağımız çok şey var” şeklinde konuştu.

Türkiye’de, AK Parti ve şahsına yönelik her türlü yalanı, iftirayı üreten bir mekanizma ile bunun alçısı bir kesimin bulunduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu düşmanlığın asıl sebebinin, dünkü konuşmamda ifade ettiğim medeniyet davamız, asıl hedefinin de milletimizin tarihi, kültürü, değerleri olduğunu biliyoruz. AK Parti’ye saldırıların gayesi, yerine bir başka partiyi ikame etmek değil, temsil ettiği değerleri tümden yıkmaktır. Bu bakımdan verdiğimiz mücadele kendimiz için değil, milletimiz adınadır. İçinden geçtiğimiz dönemin gerçeği şudur: AK Parti ne kadar güçlü olursa ülkemiz de o kadar güçlüdür. Buna karşılık AK Parti’nin zayıflaması demek, Allah göstermesin, Türkiye’nin savunmasının zayıflaması demektir” değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.