Cumhurbaşkanı Evet için geliyor

SİYASET 06.04.2017 - 16:48, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2608+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Evet için geliyor

16 Nisan Pazar günü gerçekleşecek olan Anayasa Referandumu için sahalara inen,...
...Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 13 Nisan 2017 Perşembe günü Giresun'a geleceği öğrenildi. Ordu Mitinginin ardından Giresun'da vatandaşlara sesleneceği öğrenilen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ordu mitingi sonrası Giresun'a geçerek miting yapacağı öğrenildi.Vatandaşlardan referandum'da tercihlerinin 'Evet' olması gerektiğini anlatacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programına Başbakan Yardımcıları Nurettin Canikli ve Numan Kurtulmuş, AK Parti Giresun milletvekilleri Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk ile on binlerce vatandaşın katılacağı tahmin ediliyor. 
16 Nisan Pazar günü gerçekleşecek olan Anayasa Referandumu için sahalara inen,...
...Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 13 Nisan 2017 Perşembe günü Giresun'a geleceği öğrenildi. Ordu Mitinginin ardından Giresun'da vatandaşlara sesleneceği öğrenilen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ordu mitingi sonrası Giresun'a geçerek miting yapacağı öğrenildi.
Vatandaşlardan referandum'da tercihlerinin 'Evet' olması gerektiğini anlatacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programına Başbakan Yardımcıları Nurettin Canikli ve Numan Kurtulmuş, AK Parti Giresun milletvekilleri Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk ile on binlerce vatandaşın katılacağı tahmin ediliyor. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.