Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlanacak

GÜNDEM 26.10.2017 - 14:21, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3234+ kez okundu.
 

Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlanacak

Giresun Belediyesi tarafından hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri programı belli oldu.
Belediye Başkanı Kerim Aksu, Cumhuriyet’in hepimizin ortak paydası olduğunu belirterek; "Milletimizin teminatı, demokrasi ve hukuk devletinin sigortası olan Cumhuriyet’i el ele, barış içinde ilk günkü heyecanla kutlayacağız. Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet yaşaması için bizlere bırakılan bu kutsal emanete sıkı sıkıya sarılacağız. Cumhuriyet’in kuruluşunda, 2 gönüllü alayla en önemli katkıyı sağlayan dedelerin torunları olarak, onlara olan vefa borcumuzu göstereceğiz. 29 Ekim günü tüm halkımızı 'Büyük Cumhuriyet Yürüyüşü'ne davet ediyorum" dedi. Cumhuriyet’in kuruluşunun 94.Yılını büyük bir heyecan ve coşkuyla kutlamaya hazırlanan Giresun Belediyesi, 3 gün boyunca bir birinden çeşitli etkinlikler ile Cumhuriyet coşkusunu yaşatacak. Etkinlikler programı şu şekilde; 28 Ekim Cumartesi günü “Hukuk Devleti İlkesi” konulu söyleşi Vahit Sütlaş Sahnesinde saat 14.00'da Prof. Dr. Ersan Şen tarafından gerçekleşecek. 29 Ekim Pazar günü 'Büyük Cumhuriyet Yürüyüşü' saat 18.00'da Çotanak İlkokulu (yeniyol mevki) (başlangıç) – Atatürk Meydanı (bitiş). Ardından Atatürk Meydanında saat 19.00'da Havai Fişek Gösterisi ve saat 19.30 Giresun Belediyesi Konservatuarı tarafından konser gerçekleşecek. 30 Ekim Pazartesi Can Akengin Sanat Galerisinde saat 15.00'da Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü tarafından 'Giresun’da Cumhuriyet Bayramı'  sergi açılacak. Ardından da akşam saat 20.00'da Atatürk Meydanında Volkan Konak konseri yapılacak. 
Giresun Belediyesi tarafından hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri programı belli oldu.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, Cumhuriyet’in hepimizin ortak paydası olduğunu belirterek; "Milletimizin teminatı, demokrasi ve hukuk devletinin sigortası olan Cumhuriyet’i el ele, barış içinde ilk günkü heyecanla kutlayacağız. Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet yaşaması için bizlere bırakılan bu kutsal emanete sıkı sıkıya sarılacağız. Cumhuriyet’in kuruluşunda, 2 gönüllü alayla en önemli katkıyı sağlayan dedelerin torunları olarak, onlara olan vefa borcumuzu göstereceğiz. 29 Ekim günü tüm halkımızı 'Büyük Cumhuriyet Yürüyüşü'ne davet ediyorum" dedi.

Cumhuriyet’in kuruluşunun 94.Yılını büyük bir heyecan ve coşkuyla kutlamaya hazırlanan Giresun Belediyesi, 3 gün boyunca bir birinden çeşitli etkinlikler ile Cumhuriyet coşkusunu yaşatacak.

Etkinlikler programı şu şekilde; 28 Ekim Cumartesi günü “Hukuk Devleti İlkesi” konulu söyleşi Vahit Sütlaş Sahnesinde saat 14.00'da Prof. Dr. Ersan Şen tarafından gerçekleşecek.

29 Ekim Pazar günü 'Büyük Cumhuriyet Yürüyüşü' saat 18.00'da Çotanak İlkokulu (yeniyol mevki) (başlangıç) – Atatürk Meydanı (bitiş). Ardından Atatürk Meydanında saat 19.00'da Havai Fişek Gösterisi ve saat 19.30 Giresun Belediyesi Konservatuarı tarafından konser gerçekleşecek.

30 Ekim Pazartesi Can Akengin Sanat Galerisinde saat 15.00'da Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü tarafından 'Giresun’da Cumhuriyet Bayramı'  sergi açılacak. Ardından da akşam saat 20.00'da Atatürk Meydanında Volkan Konak konseri yapılacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.