Cumhuriyete yönelen tehlikeye Hayır'la bertaraf edeceğiz

SİYASET 03.04.2017 - 18:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3355+ kez okundu.
 

Cumhuriyete yönelen tehlikeye Hayır'la bertaraf edeceğiz

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, Gemlik'te hemşerileriyle buluştu.
Bektaşoğlu ilçede bulunan Giresunlu işadamlarını, derneklerini ve evleri ziyaret ederek toplantılar yaptı ve anayasa tasarısıyla ilgili görüşlerini anlattı. CHP İlçe Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ın davetiyle ilçeye gelen Bektaşoğlu, burada partililer tarafından karşılandı. İlçe başkanlığında, parti yöneticileri, kadın ve gençlik yolları partilerle toplantıyla güne başlayan milletvekili, Başkan Sertaslan’ın yaptığı referandum çalışmalarını anlattığı sunumunun ardından konuştu. CHP Milletvekili Bektaşoğlu konuşmasında, "Başkanın ve sizlerin yaptıklarından çok etkilendim. Özellikle tek tek evleri dolaşarak yurttaşlarımızı ikna etmeniz, veri oluşturmanız, bilgi toplamanız, sandık güvenliği için yaptıklarınız tüm örgütlere örnek olacak nitelikte. Ülkenin CHP’ye ihtiyacı hep oldu. Ama asıl o zaman şimdi. Hep birlikte bize emperyalizmin ve işbirlikçilerinin dayattığı anayasa tasarısının ne olduğunu anlatmalıyız" ifadesini kullandı.Bektaşoğlu, ardından CHP ilçe başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik Giresunlular Derneği Başkanı Durmuş Uslu, belediye meclis üyeleri üyeleri Fatih Bulut, Cemil Acar, Hilmi Torun, ve bazı partililerden oluşan heyetle ilçe gezisi ve Giresunluların yöneticiliğini yaptığı 20 dolayında işyerini ziyaret etti.  
CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, Gemlik'te hemşerileriyle buluştu.
Bektaşoğlu ilçede bulunan Giresunlu işadamlarını, derneklerini ve evleri ziyaret ederek toplantılar yaptı ve anayasa tasarısıyla ilgili görüşlerini anlattı. 
CHP İlçe Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ın davetiyle ilçeye gelen Bektaşoğlu, burada partililer tarafından karşılandı. İlçe başkanlığında, parti yöneticileri, kadın ve gençlik yolları partilerle toplantıyla güne başlayan milletvekili, Başkan Sertaslan’ın yaptığı referandum çalışmalarını anlattığı sunumunun ardından konuştu. CHP Milletvekili Bektaşoğlu konuşmasında, "Başkanın ve sizlerin yaptıklarından çok etkilendim. Özellikle tek tek evleri dolaşarak yurttaşlarımızı ikna etmeniz, veri oluşturmanız, bilgi toplamanız, sandık güvenliği için yaptıklarınız tüm örgütlere örnek olacak nitelikte. Ülkenin CHP’ye ihtiyacı hep oldu. Ama asıl o zaman şimdi. Hep birlikte bize emperyalizmin ve işbirlikçilerinin dayattığı anayasa tasarısının ne olduğunu anlatmalıyız" ifadesini kullandı.
Bektaşoğlu, ardından CHP ilçe başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik Giresunlular Derneği Başkanı Durmuş Uslu, belediye meclis üyeleri üyeleri Fatih Bulut, Cemil Acar, Hilmi Torun, ve bazı partililerden oluşan heyetle ilçe gezisi ve Giresunluların yöneticiliğini yaptığı 20 dolayında işyerini ziyaret etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.