CUMHURİYETİMİZİN 94. YILI KUTLU OLSUN

GÜNDEM 30.10.2017 - 15:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3329+ kez okundu.
 

CUMHURİYETİMİZİN 94. YILI KUTLU OLSUN

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 94. yıldönümü kutlamaları tüm yurtta olduğu gibi Giresun'da çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Giresun'da 28 Ekim Cumartesi günü saat 13.00'de Valilik önünde Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başlayan kutlama törenleri 29 Ekim Pazar günü saat 10.00’da Valilik Makamında tebriklerin kabulü ile devam etti. Giresun Merkez Atatürk Stadyumunda aynı gün 10.30’da gerçekleştirilen kutlama törenleri Vali Harun Sarıfakıoğulları ve Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun törene katılanları selamlaması ve bayramlarını kutlamasıyla başladı.  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam eden törende Vali Sarıfakıoğulları, günün anlam ve önemine değinen bir konuşma yaptı. Vali Sarıfakıoğulları, "Cumhuriyetimizin ilanının 94. Yıldönümünü Milletçe büyük bir gurur ve heyecan içinde kutladığımız bu anlamlı günde, öncelikle tüm Giresunlu Kardeşlerimin Cumhuriyet Bayramını kutluyor, sizlere sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Gazi Mustafa Kemal’in önderliğinde, kıt imkânlara, her türlü zorluğa rağmen, büyük bir inanç ve kararlılıkla yürütülen Kurtuluş Savaşımız, tarihte eşine az rastlanır bir zaferle sonuçlanmış, bu zafer, Cumhuriyet’le taçlandırılmış, tarihimizin en büyük dönüm noktalarından birisi gerçekleştirilmiştir. Millet egemenliğine dayanan Cumhuriyet Yönetimi, Türkiye Cumhuriyeti’ne vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkese fert olma hakkını vermiş ve sorumluluğunu yüklemiştir" dedi. Giresun'da ki program, Vali Sarıfakıoğulları ve Belediye Başkanı Aksu tarafından selamlanan, merasim birliği ve okulların tören geçişiyle sona erdi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 94. yıldönümü kutlamaları tüm yurtta olduğu gibi Giresun'da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Giresun'da 28 Ekim Cumartesi günü saat 13.00'de Valilik önünde Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başlayan kutlama törenleri 29 Ekim Pazar günü saat 10.00’da Valilik Makamında tebriklerin kabulü ile devam etti.

Giresun Merkez Atatürk Stadyumunda aynı gün 10.30’da gerçekleştirilen kutlama törenleri Vali Harun Sarıfakıoğulları ve Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun törene katılanları selamlaması ve bayramlarını kutlamasıyla başladı. 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam eden törende Vali Sarıfakıoğulları, günün anlam ve önemine değinen bir konuşma yaptı.

Vali Sarıfakıoğulları, "Cumhuriyetimizin ilanının 94. Yıldönümünü Milletçe büyük bir gurur ve heyecan içinde kutladığımız bu anlamlı günde, öncelikle tüm Giresunlu Kardeşlerimin Cumhuriyet Bayramını kutluyor, sizlere sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Gazi Mustafa Kemal’in önderliğinde, kıt imkânlara, her türlü zorluğa rağmen, büyük bir inanç ve kararlılıkla yürütülen Kurtuluş Savaşımız, tarihte eşine az rastlanır bir zaferle sonuçlanmış, bu zafer, Cumhuriyet’le taçlandırılmış, tarihimizin en büyük dönüm noktalarından birisi gerçekleştirilmiştir. Millet egemenliğine dayanan Cumhuriyet Yönetimi, Türkiye Cumhuriyeti’ne vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkese fert olma hakkını vermiş ve sorumluluğunu yüklemiştir" dedi.

Giresun'da ki program, Vali Sarıfakıoğulları ve Belediye Başkanı Aksu tarafından selamlanan, merasim birliği ve okulların tören geçişiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.