CUMHURİYETİMİZİN 93. YILI KUTLU OLSUN

KÜLTÜR 27.10.2016 - 18:06, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 1997+ kez okundu.
 

CUMHURİYETİMİZİN 93. YILI KUTLU OLSUN

Cumhuriyetimizin 93. Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Giresun'da da çeşitli etkinliklerle kutlanacak.
Kutlama törenleri 28 Ekim 2016 Cuma günü bugün öğlende başlayacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 28 Ekim 2016 Cuma günü saat 13.00’de Giresun Kalesi’nden yedi (7) pare top atışı ile başlayıp 29 Ekim 2016 Cumartesi günü saat 24.00’de sona erecek.Bayram başlangıç saatinden önce ve bayram süresince resmi, özel tüm kurum ve kuruluşlar, okullar, bina ve işyerleri, ticarethaneler, caddeler, kara ve deniz ulaşım araçları Bayrak Kanununda belirtilen niteliklere uygun bayraklarla donatılıp süslenecek, gece de ışıklandırılacak.28 Ekim 2016 Cuma günü Saat 13.00’de Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına çelenkler sunulacak, Saygı Duruşunu müteakip İstiklal Marşı eşliğinde Şanlı Bayrağımız göndere çekilecek. 29 Ekim 2016 Cumartesi Saat 09.00’da Vali Hasan Karahan, Valilik Makamında tebrikleri kabul edecek. Saat10.00’da Atatürk Stadı’nda, Vali, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı askeri birliklerin, öğrencilerin, resmi ve özel kuruluşlar ile halkın bayramını kutlayacaklar. Ardından İstiklal Marşının eşliğinde şanlı bayrağımızın göklere çekilmesiyle başlayacak olan kutlamalar Vali Karahan’ın konuşmaları, şiirler,4x100 bayrak koşusu, ödül töreni, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü gösterisi, halk oyunları gösterisi, Spor Lisesi gösterisiyle devam edecek. Kutlamalar tören geçişiyle sona erecek.BULANCAK'TA DA KUTLAMALAR GERÇEKLEŞECEKİl merkezinde yapılan kutlamalar aynı şekilde Bulancak'ta da gerçekleşecek. Bugün Cumhuriyet Meydanına çelenk sunumu yapılmasının ardından yapılacak etkinlikler ve kutlamalarla Cumhuriyet Bayramının 93. yıldönümü kutlanacak.   
Cumhuriyetimizin 93. Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Giresun'da da çeşitli etkinliklerle kutlanacak.
Kutlama törenleri 28 Ekim 2016 Cuma günü bugün öğlende başlayacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 28 Ekim 2016 Cuma günü saat 13.00’de Giresun Kalesi’nden yedi (7) pare top atışı ile başlayıp 29 Ekim 2016 Cumartesi günü saat 24.00’de sona erecek.
Bayram başlangıç saatinden önce ve bayram süresince resmi, özel tüm kurum ve kuruluşlar, okullar, bina ve işyerleri, ticarethaneler, caddeler, kara ve deniz ulaşım araçları Bayrak Kanununda belirtilen niteliklere uygun bayraklarla donatılıp süslenecek, gece de ışıklandırılacak.
28 Ekim 2016 Cuma günü Saat 13.00’de Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına çelenkler sunulacak, Saygı Duruşunu müteakip İstiklal Marşı eşliğinde Şanlı Bayrağımız göndere çekilecek. 
29 Ekim 2016 Cumartesi Saat 09.00’da Vali Hasan Karahan, Valilik Makamında tebrikleri kabul edecek. Saat10.00’da Atatürk Stadı’nda, Vali, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı askeri birliklerin, öğrencilerin, resmi ve özel kuruluşlar ile halkın bayramını kutlayacaklar. Ardından İstiklal Marşının eşliğinde şanlı bayrağımızın göklere çekilmesiyle başlayacak olan kutlamalar Vali Karahan’ın konuşmaları, şiirler,4x100 bayrak koşusu, ödül töreni, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü gösterisi, halk oyunları gösterisi, Spor Lisesi gösterisiyle devam edecek. Kutlamalar tören geçişiyle sona erecek.
BULANCAK'TA DA KUTLAMALAR GERÇEKLEŞECEK
İl merkezinde yapılan kutlamalar aynı şekilde Bulancak'ta da gerçekleşecek. Bugün Cumhuriyet Meydanına çelenk sunumu yapılmasının ardından yapılacak etkinlikler ve kutlamalarla Cumhuriyet Bayramının 93. yıldönümü kutlanacak.

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.