‘Daha güzel yarınlara ulaşacağız’

GÜNDEM 14.02.2019 - 17:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3684+ kez okundu.
 

‘Daha güzel yarınlara ulaşacağız’

Giresun şehir içi Dolmuş Durakları, Öğrenci Servisleri ve Taksici esnafı ile düzenlenen organizasyonda bir araya gelen AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu,
“Şimdi daha fazla çalışarak, daha fazla üreterek hep birlikte ilimizin geleceğine katkılar sunacağız. Çok güzel yatırımlar ve projeler hazırladık.  Milletimiz takdir ederse göreve gelir gelmez bu projeleri hayata geçirip, Giresun’umuzu daha ileri bir noktaya taşıyacağız” dedi. Göreve gelir gelmez yatırımlara hız verileceğini, açıklanan Millet Bahçesi ve Nefes alan Şehir projesi ile Otopark, Ulaşım, Park bahçe, Yeni Pazar alanları, Modern Kongre ve Bilim Merkezleri alanında şehri yeniliklerle buluşturacaklarını ifade eden Başkan Adayı Şenlikoğlu “Şehrimizin geleceği için çalışmalarımız hızla devam ediyor. Yeni projelerimizle ilimizin geleceğine katkılar sunacağız. Biz hepimiz şehrimizin hizmetkarı olmak için yola çıktık. İnşallah bu güzel şehre en iyi şekilde hizmet sunacak, daha güzel yarınlara hep birlikte ulaşacağız” diye konuştu.  
Giresun şehir içi Dolmuş Durakları, Öğrenci Servisleri ve Taksici esnafı ile düzenlenen organizasyonda bir araya gelen AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu,

“Şimdi daha fazla çalışarak, daha fazla üreterek hep birlikte ilimizin geleceğine katkılar sunacağız. Çok güzel yatırımlar ve projeler hazırladık.  Milletimiz takdir ederse göreve gelir gelmez bu projeleri hayata geçirip, Giresun’umuzu daha ileri bir noktaya taşıyacağız” dedi.

Göreve gelir gelmez yatırımlara hız verileceğini, açıklanan Millet Bahçesi ve Nefes alan Şehir projesi ile Otopark, Ulaşım, Park bahçe, Yeni Pazar alanları, Modern Kongre ve Bilim Merkezleri alanında şehri yeniliklerle buluşturacaklarını ifade eden Başkan Adayı Şenlikoğlu “Şehrimizin geleceği için çalışmalarımız hızla devam ediyor. Yeni projelerimizle ilimizin geleceğine katkılar sunacağız. Biz hepimiz şehrimizin hizmetkarı olmak için yola çıktık. İnşallah bu güzel şehre en iyi şekilde hizmet sunacak, daha güzel yarınlara hep birlikte ulaşacağız” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.