‘Davamız Bir Gönüllerimiz Bir'

GÜNDEM 23.01.2019 - 16:56, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3527+ kez okundu.
 

‘Davamız Bir Gönüllerimiz Bir'

Keşap Belediye Başkanı ve AK Parti Keşap Belediye Başkan Adayı Mehmet Emür, belediye başkanlığı aday adayı olan Mustafa Kemal Kurt ve Hüseyin Külekçi’yi ziyaret ederek 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Keşap halkına birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Emür, ziyaretlerde Kurt ve Külekçi ile sohbet etti, kendileriyle ilçeye yapımı devam eden ve planlanan projelerle alakalı fikir alışverişinde bulundu. Belediye başkanlığı aday adaylığı yarışı sürecinin demokratik şölen havasında geçtiğine vurgu yapan Emür, süreçte kaybeden ya da kazananın olmadığını belirterek,”Asıl kazanan Keşap ve Keşap halkı olmuştur” dedi. Belediye Başkan adayları Mustafa Kemal Kurt ve Hüseyin Külekçi başta olmak üzere AK Parti Keşap İlçe, kadın ve gençlik kolları ile 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine birlik ve beraberlik havası oluşturarak hazırlanacaklarını aktaran Emür, şöyle konuştu: “Aynı davada beraber yürüdüğümüz dava ağabeylerimiz Mustafa Kemal Kurt ve Hüseyin Külekçi'ye ziyarette bulunduk. Öncelikle her iki ağabeyimize de aday adaylığı sürecini centilmence götürdükleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Bu görev her iki ağabeyimize de yakışırdı ama hayırlısı Cenab-ı Allah'tan bizim devam etmemizmiş. Her iki ağabeyimize de bizi güzelce ağırladılar, seçim sürecinde desteklerini esirgemeyeceklerini söylediler. Her ikisine de şükranlarımı sunuyorum. Bizim derdimiz Keşap ve Keşap halkı. Keşap’a sevdası olan yorulmaz. Çünkü Gönül belediyeciliği ile tevazu, samimiyet ve gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Önce millet önce memleket” dedi. Ziyaretlere AK Parti Keşap İlçe Başkanı Samet Küçük’te katıldı.
Keşap Belediye Başkanı ve AK Parti Keşap Belediye Başkan Adayı Mehmet Emür, belediye başkanlığı aday adayı olan Mustafa Kemal Kurt ve Hüseyin Külekçi’yi ziyaret ederek 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Keşap halkına birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Emür, ziyaretlerde Kurt ve Külekçi ile sohbet etti, kendileriyle ilçeye yapımı devam eden ve planlanan projelerle alakalı fikir alışverişinde bulundu.

Belediye başkanlığı aday adaylığı yarışı sürecinin demokratik şölen havasında geçtiğine vurgu yapan Emür, süreçte kaybeden ya da kazananın olmadığını belirterek,”Asıl kazanan Keşap ve Keşap halkı olmuştur” dedi.

Belediye Başkan adayları Mustafa Kemal Kurt ve Hüseyin Külekçi başta olmak üzere AK Parti Keşap İlçe, kadın ve gençlik kolları ile 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine birlik ve beraberlik havası oluşturarak hazırlanacaklarını aktaran Emür, şöyle konuştu:

“Aynı davada beraber yürüdüğümüz dava ağabeylerimiz Mustafa Kemal Kurt ve Hüseyin Külekçi'ye ziyarette bulunduk. Öncelikle her iki ağabeyimize de aday adaylığı sürecini centilmence götürdükleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Bu görev her iki ağabeyimize de yakışırdı ama hayırlısı Cenab-ı Allah'tan bizim devam etmemizmiş. Her iki ağabeyimize de bizi güzelce ağırladılar, seçim sürecinde desteklerini esirgemeyeceklerini söylediler. Her ikisine de şükranlarımı sunuyorum. Bizim derdimiz Keşap ve Keşap halkı. Keşap’a sevdası olan yorulmaz. Çünkü Gönül belediyeciliği ile tevazu, samimiyet ve gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Önce millet önce memleket” dedi.

Ziyaretlere AK Parti Keşap İlçe Başkanı Samet Küçük’te katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.