DEDİKODULARIN ASLI YOKTUR

GÜNDEM 04.06.2020 - 17:13, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3430+ kez okundu.
 

DEDİKODULARIN ASLI YOKTUR

Koronavirüs salgınına karşı geçici olarak kapanan ve 13 Mayıs tarihinde tekrar açılan berberler ve kuaförlerin koronavirüs testleri hafta içinde yapılmıştı.
Şehit Üsteğmen Oğuz Türüdü Aile Sağlığı Merkezinde yapılan testlerinde pozitif vaka çıkmayan berberler ve kuaförler ile ilgili kamuoyunda yapılan dedikodular konusunda Bulancak Berberler ve Kuaförler Derneği Başkanı Abdullah Zehir bir açıklama yaptı. Başkan Zehir açıklamasında, “Sağlık bakanlığının talimatları doğrultusunda Bulancak’ta faaliyete olan berber ve kuaförler olarak Pazar ve Pazartesi günü işletmeci ve çalışanlarımızın tamamı koronavirüs testine girmiştir. Bu testlerin neticesinde hiçbir işletmeci ve çalışanımızda pozitif bir vaka çıkmamıştır. Bazı kişilerin berberler ve kuaförlerde ‘vaka çıkmıştır’ dedikodusunun aslı yoktur. Berberler ve kuaförler olarak sağlık ve temizlik tedbirlerinin tamamı iş yerlerimizde titizlikle uygulanmaktadır. Endişe edecek bir durum söz konusu değildir. Müşterilerimiz berberler ve kuaförlerimize rahatça gelip tıraş olabilirler” dedi.
Koronavirüs salgınına karşı geçici olarak kapanan ve 13 Mayıs tarihinde tekrar açılan berberler ve kuaförlerin koronavirüs testleri hafta içinde yapılmıştı.

Şehit Üsteğmen Oğuz Türüdü Aile Sağlığı Merkezinde yapılan testlerinde pozitif vaka çıkmayan berberler ve kuaförler ile ilgili kamuoyunda yapılan dedikodular konusunda Bulancak Berberler ve Kuaförler Derneği Başkanı Abdullah Zehir bir açıklama yaptı.

Başkan Zehir açıklamasında, “Sağlık bakanlığının talimatları doğrultusunda Bulancak’ta faaliyete olan berber ve kuaförler olarak Pazar ve Pazartesi günü işletmeci ve çalışanlarımızın tamamı koronavirüs testine girmiştir. Bu testlerin neticesinde hiçbir işletmeci ve çalışanımızda pozitif bir vaka çıkmamıştır. Bazı kişilerin berberler ve kuaförlerde ‘vaka çıkmıştır’ dedikodusunun aslı yoktur. Berberler ve kuaförler olarak sağlık ve temizlik tedbirlerinin tamamı iş yerlerimizde titizlikle uygulanmaktadır. Endişe edecek bir durum söz konusu değildir. Müşterilerimiz berberler ve kuaförlerimize rahatça gelip tıraş olabilirler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.