Değil ana yollarımız ara yollarımızda yapılacak

GÜNDEM 04.02.2019 - 09:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2741+ kez okundu.
 

Değil ana yollarımız ara yollarımızda yapılacak

CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, mahalle ziyaretleri kapsamında Ucarlı Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Ucarlı Mahallesi sakinlerinin davetiyle mahallelilerle buluştuklarını kaydeden Başkan Adayı Sıbıç, “Bizleri bağrına basan, evlerinin bir ferdi olarak gördükleri Necmi kardeşleri, evlatları olarak onlara söz verdim. 15 yıldır bu şehri yönetenlerin yapamadıklarını yapmak için, Ucarlı'nın yollarını hiçe sayanlara inat, bu mahallemizin yollarını yapmaya ant içtim. Bu teveccüh bizleri Bulancak'ın hizmetkarı yapmaya yetecektir” dedi. Ayda bir bütün mahallelerde toplantı yapacaklarını kaydeden Başkan Adayı Sıbıç, “Ucarlı Mahallesinde yaşayan hemşerilerimize devletin gönderdiği paydan her ay yaklaşık olarak eski parayla 50 milyar para geliyor. Yılda 600 bin yapar. Emlak paralarınız, çöp vergileriniz, su parasıyla ödemiş olduğunuz katı atık adı altında alınan vergiler hariç. Sadece kişi başına gelen yıllık gelir toplamda Ucarlı mahallesine 600 bin lira. Bu gelir içerisinden Ucarlı Mahallesine yapılan yıllık harcama nedir? İstediğiniz sadece sathi kaplama asfalt. Bunu da belediyenin kapısını çalarak eylem yaparak, yarısını yaptırdınız. Kanalizasyonla ilgili bir işlem yapıyorlar mı, yapmıyorlar. İhsaniye Mahallesinde yaşayanla Ucarlı Mahallesinde yaşayan arasında bir fark yok. Ona her gün hizmet ediyorsun, bana haftada bir gün hizmet ediyorsun. Ama benim yolumu yaparken de benden minnet bekliyorsun. Böyle bir düzen olmaz. Senin ana yollarını yapmıyorsa ben sana söz veriyorum. Allah izin verir de sizlerde takdir ederseniz, bizim değil ana yollarımız ara yollarımızda yapılacak. 15 yıldır söz veriyorlar ama yaptıkları hiçbir şey yok” diye konuştu.
CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, mahalle ziyaretleri kapsamında Ucarlı Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ucarlı Mahallesi sakinlerinin davetiyle mahallelilerle buluştuklarını kaydeden Başkan Adayı Sıbıç, “Bizleri bağrına basan, evlerinin bir ferdi olarak gördükleri Necmi kardeşleri, evlatları olarak onlara söz verdim. 15 yıldır bu şehri yönetenlerin yapamadıklarını yapmak için, Ucarlı'nın yollarını hiçe sayanlara inat, bu mahallemizin yollarını yapmaya ant içtim. Bu teveccüh bizleri Bulancak'ın hizmetkarı yapmaya yetecektir” dedi.

Ayda bir bütün mahallelerde toplantı yapacaklarını kaydeden Başkan Adayı Sıbıç, “Ucarlı Mahallesinde yaşayan hemşerilerimize devletin gönderdiği paydan her ay yaklaşık olarak eski parayla 50 milyar para geliyor. Yılda 600 bin yapar. Emlak paralarınız, çöp vergileriniz, su parasıyla ödemiş olduğunuz katı atık adı altında alınan vergiler hariç. Sadece kişi başına gelen yıllık gelir toplamda Ucarlı mahallesine 600 bin lira. Bu gelir içerisinden Ucarlı Mahallesine yapılan yıllık harcama nedir? İstediğiniz sadece sathi kaplama asfalt. Bunu da belediyenin kapısını çalarak eylem yaparak, yarısını yaptırdınız. Kanalizasyonla ilgili bir işlem yapıyorlar mı, yapmıyorlar. İhsaniye Mahallesinde yaşayanla Ucarlı Mahallesinde yaşayan arasında bir fark yok. Ona her gün hizmet ediyorsun, bana haftada bir gün hizmet ediyorsun. Ama benim yolumu yaparken de benden minnet bekliyorsun. Böyle bir düzen olmaz. Senin ana yollarını yapmıyorsa ben sana söz veriyorum. Allah izin verir de sizlerde takdir ederseniz, bizim değil ana yollarımız ara yollarımızda yapılacak. 15 yıldır söz veriyorlar ama yaptıkları hiçbir şey yok” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.