Denizde kaybolan balıkçı aranıyor

GÜNDEM 08.08.2017 - 06:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3094+ kez okundu.
 

Denizde kaybolan balıkçı aranıyor

Giresun'da balık tutmak için denize çıkan ardından teknesi açıkta bulunan Muzaffer Çakır'ı arama çalışmaları devam ediyor.
Denize düştüğü ihtimali üzerinde durulan Muzaffer Çakır'ı bulmak için Cumartesi gününden bu yana Sahil Güvenlik, AKUT, AFAD ve İtfaiye Müdürlüğü dalgıç ekipleri arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor. Gün boyu devam eden aramalarda bir sonuç alınamazken, ekipler havanın kararması üzerine arama kurtarma çalışmalarına ara veriyorlar. Cumartesi sabah saatlerinde Muzaffer Çakır'ın, balık tutmak için teknesiyle Erikliman Mahallesindeki barınaktan denize açıldığı, ilerleyen saatlerde de Çakır'a ait teknenin boş olduğunu fark eden balıkçılar, durumu yetkililere bildirmişti.
Giresun'da balık tutmak için denize çıkan ardından teknesi açıkta bulunan Muzaffer Çakır'ı arama çalışmaları devam ediyor.

Denize düştüğü ihtimali üzerinde durulan Muzaffer Çakır'ı bulmak için Cumartesi gününden bu yana Sahil Güvenlik, AKUT, AFAD ve İtfaiye Müdürlüğü dalgıç ekipleri arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor. Gün boyu devam eden aramalarda bir sonuç alınamazken, ekipler havanın kararması üzerine arama kurtarma çalışmalarına ara veriyorlar.

Cumartesi sabah saatlerinde Muzaffer Çakır'ın, balık tutmak için teknesiyle Erikliman Mahallesindeki barınaktan denize açıldığı, ilerleyen saatlerde de Çakır'a ait teknenin boş olduğunu fark eden balıkçılar, durumu yetkililere bildirmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.