Dere kenarlarında kapsamlı temizlik çalışması

GÜNDEM 09.07.2018 - 17:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3731+ kez okundu.
 

Dere kenarlarında kapsamlı temizlik çalışması

Bulancak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Bulancak’ta Ucarlı Deresi’nde başlanan temizliğe Karadere ve İncüvez deresinde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirildi.
Derelerde temizlik çalışması gerçekleştirilerek, kötü görüntü veren atıklar toplandı ve tazyikli su ile yıkandı. Dere içindeki otların da temizlendiği çalışmalar kapsamında dere kenarında da gerekli temizlik çalışmaları yerine getirildi. Kanal boyu çevresinde oturan vatandaşların ve mahalle sakinlerinin, yaz sıcaklarının etkisiyle kanalda oluşması muhtemel kokulardan etkilenmemeleri için gerçekleştirilen çalışma mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı. İlçe genelindeki temizlik çalışmalarını aralıksız sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışmaları kapsamında cadde ve sokakları yıkama çalışmalarını belirli aralıklarla gerçekleştirmeye devam ediyor.
Bulancak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Bulancak’ta Ucarlı Deresi’nde başlanan temizliğe Karadere ve İncüvez deresinde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Derelerde temizlik çalışması gerçekleştirilerek, kötü görüntü veren atıklar toplandı ve tazyikli su ile yıkandı.

Dere içindeki otların da temizlendiği çalışmalar kapsamında dere kenarında da gerekli temizlik çalışmaları yerine getirildi. Kanal boyu çevresinde oturan vatandaşların ve mahalle sakinlerinin, yaz sıcaklarının etkisiyle kanalda oluşması muhtemel kokulardan etkilenmemeleri için gerçekleştirilen çalışma mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı. İlçe genelindeki temizlik çalışmalarını aralıksız sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışmaları kapsamında cadde ve sokakları yıkama çalışmalarını belirli aralıklarla gerçekleştirmeye devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.