Dernekpazarı’nda ecdadın izinde örnek proje istanbul gecelik

GÜNDEM 02.10.2017 - 14:28, Güncelleme: 09.09.2023 - 13:29 2657+ kez okundu.
 

Dernekpazarı’nda ecdadın izinde örnek proje istanbul gecelik

Güneydoğu Anadolu Bölgesinden Kur'an eğitimi için Dernekpazarı İlçesine gelen misafir öğrencilerin çoğunluğu oluşturduğu Bölge Yatılı Kız Kursunun 50 öğrencisi,
Dernekpazarı Kaymakamlığı'nın düzenlediği 'Kuruluştan kurtuluşa milli tarih bilinci projesi' çerçevesinde ilk etap geziye gönderilecek ekip, Dernekpazarı Kaymakamı Bulancak’lı Murat Yıldız tarafından uğurlandı. Bu kapsamda, Osmanlı Devletinin ilk başkenti olan Bursa'dan başlayıp, Cumhuriyetimizin önemli ve temel sembollerinden olan Çanakkale Destanının yazıldığı Çanakkale'ye yapılacak olan gezilerin birincisine başlandı.  Bilindiği gibi İlde Kur'an Kurslarında önemli sayıda Güneydoğu'dan misafir öğrenciler yer alıyor. Projenin gerek Trabzonlu gerekse misafir öğrencilerin milli-manevi değerleri tanımaları ve milli tarih şuuru ile yetişmelerine katkı sağlamak hedeflenmektedir. Dernekpazarı Kaymakamlığından alınan bilgi dahilinde, proje kapsamında eğitim gezilerinin seri olarak devam edeceği öğrenildi.
Güneydoğu Anadolu Bölgesinden Kur'an eğitimi için Dernekpazarı İlçesine gelen misafir öğrencilerin çoğunluğu oluşturduğu Bölge Yatılı Kız Kursunun 50 öğrencisi,

Dernekpazarı Kaymakamlığı'nın düzenlediği 'Kuruluştan kurtuluşa milli tarih bilinci projesi' çerçevesinde ilk etap geziye gönderilecek ekip, Dernekpazarı Kaymakamı Bulancak’lı Murat Yıldız tarafından uğurlandı. Bu kapsamda, Osmanlı Devletinin ilk başkenti olan Bursa'dan başlayıp, Cumhuriyetimizin önemli ve temel sembollerinden olan Çanakkale Destanının yazıldığı Çanakkale'ye yapılacak olan gezilerin birincisine başlandı. 

Bilindiği gibi İlde Kur'an Kurslarında önemli sayıda Güneydoğu'dan misafir öğrenciler yer alıyor. Projenin gerek Trabzonlu gerekse misafir öğrencilerin milli-manevi değerleri tanımaları ve milli tarih şuuru ile yetişmelerine katkı sağlamak hedeflenmektedir. Dernekpazarı Kaymakamlığından alınan bilgi dahilinde, proje kapsamında eğitim gezilerinin seri olarak devam edeceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.