DERS ZİLİ BUGÜN ÇALIYOR

GÜNDEM 09.09.2019 - 17:17, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3481+ kez okundu.
 

DERS ZİLİ BUGÜN ÇALIYOR

2019-2020 eğitim öğretim dönemi bugün başlıyor.
Bulancak’ta Sabiha Raşit Özdemir İlkokulu’ndaki program ile başlayacak olan eğitim öğretim döneminde 15bin yakın öğrenci ders başı yapmış olacak. 8 ilkokul, 7 ortaokul, 6 lise ve 3 ana okulda 15bina yakın öğrenci bugün sınıflardaki yerlerini alarak derslerine başlayacak. Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, dönem öncesi yayınladığı mesaj da; “"Akademik başarının yanında projeler, tasarım beceri atölyeleri, robotik kodlama çalışmaları, il-ilçe projeleri, TÜBİTAK projeleri, sosyal-sportif faaliyetlerle birlikte Bulancak'ın 2023 vizyonuna uygun olarak çalışmalara devam edecektir. 2019-2020 eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, eğitimin tüm paydaşlarına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederim" dedi. Bugün(9 Eylül Pazartesi) eğitim öğretimin başlaması ile ilgili ilk olarak saat 10.00’da Bulancak Cumhuriyet meydanında yapılacak programda İlçe Milli Eğitim Çelengi İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, tarafından Atatürk Anıtına sunulacak. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra program Bulancak Sabiha Raşit Özdemir İlkokulu’nda saat 10.30’da ki programla devam edecek. devam edecek. Burada ki programda saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması sonrası Milli Eğitim bakanının mesajı okunacak. Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, yeni eğitim öğretim dönemi ile ilgili bir konuşma yapacak. Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna’da Bulancak’taki ilk eğitim öğretim dönemi konuşmasını yapacak. Konuşmalardan sonra da şiir okuması, müzik eşliğinde dans gösterisi, 4. Sınıflarının 1. Sınıflara çiçek verecek, halk oyunları gösterisi, temsili ders zilinin çalması, sınıflara ziyaret ve kitap dağıtımı ile birlikte program sona erecek.      
2019-2020 eğitim öğretim dönemi bugün başlıyor.

Bulancak’ta Sabiha Raşit Özdemir İlkokulu’ndaki program ile başlayacak olan eğitim öğretim döneminde 15bin yakın öğrenci ders başı yapmış olacak. 8 ilkokul, 7 ortaokul, 6 lise ve 3 ana okulda 15bina yakın öğrenci bugün sınıflardaki yerlerini alarak derslerine başlayacak. Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, dönem öncesi yayınladığı mesaj da; “"Akademik başarının yanında projeler, tasarım beceri atölyeleri, robotik kodlama çalışmaları, il-ilçe projeleri, TÜBİTAK projeleri, sosyal-sportif faaliyetlerle birlikte Bulancak'ın 2023 vizyonuna uygun olarak çalışmalara devam edecektir. 2019-2020 eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, eğitimin tüm paydaşlarına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.

Bugün(9 Eylül Pazartesi) eğitim öğretimin başlaması ile ilgili ilk olarak saat 10.00’da Bulancak Cumhuriyet meydanında yapılacak programda İlçe Milli Eğitim Çelengi İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, tarafından Atatürk Anıtına sunulacak. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra program Bulancak Sabiha Raşit Özdemir İlkokulu’nda saat 10.30’da ki programla devam edecek. devam edecek. Burada ki programda saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması sonrası Milli Eğitim bakanının mesajı okunacak. Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, yeni eğitim öğretim dönemi ile ilgili bir konuşma yapacak. Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna’da Bulancak’taki ilk eğitim öğretim dönemi konuşmasını yapacak. Konuşmalardan sonra da şiir okuması, müzik eşliğinde dans gösterisi, 4. Sınıflarının 1. Sınıflara çiçek verecek, halk oyunları gösterisi, temsili ders zilinin çalması, sınıflara ziyaret ve kitap dağıtımı ile birlikte program sona erecek.    

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.