Destek ödemeleri başlıyor

SİYASET 27.03.2017 - 17:43, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3454+ kez okundu.
 

Destek ödemeleri başlıyor

AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Esat Sakallıoğlu gazetemize yaptığı açıklamada fındıkta Alan Bazlı Gelir Desteği Ödemeleri'nin 31 Mart tarihinden itibaren başlayacağını açıkladı.
Üreticilerin ürünlerine katkı sağlamak için AK Parti hükümeti tarafından aktarılan alan bazlı gelir desteği uygulamasının bu yılda devam ettiğini hatırlatan Başkan Sakallıoğlu, "AK Parti hükümeti 2002 yılından bu yana her zaman üreticimizin yanında yer almıştır. Bundan sonrada almaya devam edecektir. Yine bu yılda üreticilere ödenecek olan alan bazlı gelir desteği ödemeleri 31 Mart tarihinden itibaren ödenmeye başlayacaktır" dedi.Başkan Sakallıoğlu öte yandan Bulancak Devlet Hastanesine 2 doktor ataması yapıldığını ifade ederek, "Hastanemizde boş olan Kardiyoloji ve Çocuk Hastalıkları Uzman kadrosuna 1'er doktor ataması yapılmıştır. Hekimlerimiz halkımıza hizmet vermeye başlamıştır" diye konuştu. 
AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Esat Sakallıoğlu gazetemize yaptığı açıklamada fındıkta Alan Bazlı Gelir Desteği Ödemeleri'nin 31 Mart tarihinden itibaren başlayacağını açıkladı.
Üreticilerin ürünlerine katkı sağlamak için AK Parti hükümeti tarafından aktarılan alan bazlı gelir desteği uygulamasının bu yılda devam ettiğini hatırlatan Başkan Sakallıoğlu, "AK Parti hükümeti 2002 yılından bu yana her zaman üreticimizin yanında yer almıştır. Bundan sonrada almaya devam edecektir. Yine bu yılda üreticilere ödenecek olan alan bazlı gelir desteği ödemeleri 31 Mart tarihinden itibaren ödenmeye başlayacaktır" dedi.
Başkan Sakallıoğlu öte yandan Bulancak Devlet Hastanesine 2 doktor ataması yapıldığını ifade ederek, "Hastanemizde boş olan Kardiyoloji ve Çocuk Hastalıkları Uzman kadrosuna 1'er doktor ataması yapılmıştır. Hekimlerimiz halkımıza hizmet vermeye başlamıştır" diye konuştu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.