DEVA PARTİSİ GENÇLERDEN OLUŞTU

SİYASET 15.10.2020 - 17:11, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3230+ kez okundu.
 

DEVA PARTİSİ GENÇLERDEN OLUŞTU

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Bulancak İlçe Başkanı Veysel Elikara Bulancak’ta parti binasını hizmete soktuklarını söyledi.
Gazetemize konuşan Başkan Elikara, “Giresun’da kurucuları arasında yer aldığım Demokrasi ve Atılım Partisinin Bulancak İlçe Başkanlığına, İl Başkanımızın önerisi ve parti genel merkezin onayı ile atanmış bulunmaktayım. Parti programında yer alan politikaların gerçekleştirilmesi suretiyle; kuvvetler ayrılığı esasına ve hukukun üstünlüğüne dayanan, yargının tarafsız ve bağımsızlığı ile hukuk güvenliğinin en üst düzeyde sağlandığı katılımcı ve çoğulcu demokrasinin hakim olduğu, uluslararası sözleşmeler ve evrensel değerler çerçevesinde temel insan haklarının ve başta ifade ile basın özgürlüğü olmak üzere tüm özgürlüklerin garanti altına alındığı; şiddet, korku, baskı, ötekileştirme, ayrıştırma ve ayrımcılığın yaşanmadığı, hukuka bağlı vatandaş odaklı, katılımcı, tarafsız, saydam, hesap verebilir, denetlenebilir, etkili ve verimli bir kamu yönetiminin hayata geçirildiği herkesin insan onuruna yaraşır yaşam ve refah standartlarına ulaştığı çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe umutla baktığı, milletimizin barış ve huzur içinde yaşayacağı, saygın ve güçlü bir Türkiye, idealini gerçekleştirmek amacıyla kurulmuştur. Katılımcı ve şeffaf yapısı, bilimsel ve gerçekçi programı nitelikli insan gücüyle DEVA’nın ülkemizde siyasetin yalnızca içeriğine değil yapılış şekline de yeni bir soluk getireceği hemşerilerimizin takdirindendir” dedi. Başkan Elikara, DEVA Partisinin Bulancak İlçe kurucu yönetim kurulu üyelerinin isimlerini de şu şekilde sıraladı; İlker Bulut, Erdem Ertürk, Resul Artul, Seçil Memiş, Ruhi Yaşar, Enes  Kütük, Sunay Elikara, Samet Telli, Hasan Elikara, Hatice Yıldız, Sergen Uyanık, Arif Çoban, Armağan Kuru ve Volkan Yıldırım.   Haber – Foto : Erol Küçük  
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Bulancak İlçe Başkanı Veysel Elikara Bulancak’ta parti binasını hizmete soktuklarını söyledi.

Gazetemize konuşan Başkan Elikara, “Giresun’da kurucuları arasında yer aldığım Demokrasi ve Atılım Partisinin Bulancak İlçe Başkanlığına, İl Başkanımızın önerisi ve parti genel merkezin onayı ile atanmış bulunmaktayım. Parti programında yer alan politikaların gerçekleştirilmesi suretiyle; kuvvetler ayrılığı esasına ve hukukun üstünlüğüne dayanan, yargının tarafsız ve bağımsızlığı ile hukuk güvenliğinin en üst düzeyde sağlandığı katılımcı ve çoğulcu demokrasinin hakim olduğu, uluslararası sözleşmeler ve evrensel değerler çerçevesinde temel insan haklarının ve başta ifade ile basın özgürlüğü olmak üzere tüm özgürlüklerin garanti altına alındığı; şiddet, korku, baskı, ötekileştirme, ayrıştırma ve ayrımcılığın yaşanmadığı, hukuka bağlı vatandaş odaklı, katılımcı, tarafsız, saydam, hesap verebilir, denetlenebilir, etkili ve verimli bir kamu yönetiminin hayata geçirildiği herkesin insan onuruna yaraşır yaşam ve refah standartlarına ulaştığı çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe umutla baktığı, milletimizin barış ve huzur içinde yaşayacağı, saygın ve güçlü bir Türkiye, idealini gerçekleştirmek amacıyla kurulmuştur. Katılımcı ve şeffaf yapısı, bilimsel ve gerçekçi programı nitelikli insan gücüyle DEVA’nın ülkemizde siyasetin yalnızca içeriğine değil yapılış şekline de yeni bir soluk getireceği hemşerilerimizin takdirindendir” dedi.

Başkan Elikara, DEVA Partisinin Bulancak İlçe kurucu yönetim kurulu üyelerinin isimlerini de şu şekilde sıraladı; İlker Bulut, Erdem Ertürk, Resul Artul, Seçil Memiş, Ruhi Yaşar, Enes  Kütük, Sunay Elikara, Samet Telli, Hasan Elikara, Hatice Yıldız, Sergen Uyanık, Arif Çoban, Armağan Kuru ve Volkan Yıldırım.

 

Haber – Foto : Erol Küçük

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.