Devler galibiyeti söktü aldı. 64-61

SPOR 09.10.2017 - 14:38, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2478+ kez okundu.
 

Devler galibiyeti söktü aldı. 64-61

YeşilgiresunBelediyespor, üç periyodunu geride kapattığı maçta Muratbey Uşak’ı muhteşem bir geri dönüşe imza atarak son periyottaki etkili oyunuyla 64-61 yendi.
Dördüncü periyotta taraftarlarının da desteğiyle sonuca giden Dev Çotanaklar, yeni sezona galibiyetle ‘merhaba’ dedi.  Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde ilimizi temsil eden YeşilgiresunBelediyespor, yeni sezonun ilk maçında 19 Eylül Spor Salonu’nda Muratbey Uşak’ı konuk etti. Karşılaşmaya oldukça tutuk başlayan Dev Çotanaklar, birinci periyodu 15-21 geride kapattı. İkinci periyotta da rakibi karşısında üstünlük kurmakta zorlanan Yeşil Beyazlılar, ilk devre sonunda soyunma odasına 27-31 mağlup girdi. Üçüncü periyotta skoru eriten YeşilgiresunBelediyespor, son periyoda da 40-42 geride girdi. Son periyotta taraftarlarının da desteğini arkasına alan Dev Çotanaklar, maçın son bölümlerinde eline geçirdiği fırsatları iyi değerlendirdi ve rakibini 64-61 yenerek, yeni sezona güzel bir başlangıç yaptı.
YeşilgiresunBelediyespor, üç periyodunu geride kapattığı maçta Muratbey Uşak’ı muhteşem bir geri dönüşe imza atarak son periyottaki etkili oyunuyla 64-61 yendi.

Dördüncü periyotta taraftarlarının da desteğiyle sonuca giden Dev Çotanaklar, yeni sezona galibiyetle ‘merhaba’ dedi. 

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde ilimizi temsil eden YeşilgiresunBelediyespor, yeni sezonun ilk maçında 19 Eylül Spor Salonu’nda Muratbey Uşak’ı konuk etti.
Karşılaşmaya oldukça tutuk başlayan Dev Çotanaklar, birinci periyodu 15-21 geride kapattı. İkinci periyotta da rakibi karşısında üstünlük kurmakta zorlanan Yeşil Beyazlılar, ilk devre sonunda soyunma odasına 27-31 mağlup girdi. Üçüncü periyotta skoru eriten YeşilgiresunBelediyespor, son periyoda da 40-42 geride girdi. Son periyotta taraftarlarının da desteğini arkasına alan Dev Çotanaklar, maçın son bölümlerinde eline geçirdiği fırsatları iyi değerlendirdi ve rakibini 64-61 yenerek, yeni sezona güzel bir başlangıç yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.