Devlet millet el ele verme zamanı

GÜNDEM 03.04.2020 - 16:44, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2409+ kez okundu.
 

Devlet millet el ele verme zamanı

Giresun memur-sen il temsilciliği’nden yapılan basın açıklamasında ;Tüm dünyayı etkisi altına alan ve her geçen gün hızla yayılan Korona Virüs “Covit 19” pandemisi insanlar üzerindeki etkisini devam ettirmektedir.
Devlet, Millet kaynaşmasının önemli bir örneği olan ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde uygulanmaya konan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” dayanışma ve yardımlaşma kampanyasını gerekli, faydalı ve değerli buluyoruz. Bu çalışmalar esnasında sanal medyada oluşturulmaya çalışılan spekülatif haberlere ve bilgi kirliliğine sebep olan deforme bilgilere karşı duyarlı ve bilinçli olmamız, bilgi ve haberi kaynağından alarak hata yapmamaya dikkat etmemiz gerektiğine inanıyoruz. Bütün bu duygularla; Giresun Memur-Sen İl Temsilciliği olarak, Hizmet kollarımızla beraber ülkemizin zor süreçten geçtiği şu günlerde Devletimizin yanında, Milletimizin hizmetindeyiz. Bu salgının olası sonuçlarından vatandaşlarımızın yaşadığı ve yaşayabileceği mağduriyetlerin giderilmesi için Valiliğimizin ve Kaymakamlıklarımızın Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakıfları koordinesinde kurulan “Sosyal Vefa Hizmet Destek Grubu” faaliyetlerine Giresun Memur-Sen Hizmet Kolları olarak, üyelerimizle birlikte en büyük desteği vereceğimizi ifade ediyor, toplumumuzun tüm katmanlarını bu dayanışma ve yardımlaşma faaliyetlerine destek ermeye davet ettiğimizi kamuoyuna saygıyla arz ediyoruz.”  
Giresun memur-sen il temsilciliği’nden yapılan basın açıklamasında ;Tüm dünyayı etkisi altına alan ve her geçen gün hızla yayılan Korona Virüs “Covit 19” pandemisi insanlar üzerindeki etkisini devam ettirmektedir.

Devlet, Millet kaynaşmasının önemli bir örneği olan ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde uygulanmaya konan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” dayanışma ve yardımlaşma kampanyasını gerekli, faydalı ve değerli buluyoruz.

Bu çalışmalar esnasında sanal medyada oluşturulmaya çalışılan spekülatif haberlere ve bilgi kirliliğine sebep olan deforme bilgilere karşı duyarlı ve bilinçli olmamız, bilgi ve haberi kaynağından alarak hata yapmamaya dikkat etmemiz gerektiğine inanıyoruz.

Bütün bu duygularla; Giresun Memur-Sen İl Temsilciliği olarak, Hizmet kollarımızla beraber ülkemizin zor süreçten geçtiği şu günlerde Devletimizin yanında, Milletimizin hizmetindeyiz.

Bu salgının olası sonuçlarından vatandaşlarımızın yaşadığı ve yaşayabileceği mağduriyetlerin giderilmesi için Valiliğimizin ve Kaymakamlıklarımızın Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakıfları koordinesinde kurulan “Sosyal Vefa Hizmet Destek Grubu” faaliyetlerine Giresun Memur-Sen Hizmet Kolları olarak, üyelerimizle birlikte en büyük desteği vereceğimizi ifade ediyor, toplumumuzun tüm katmanlarını bu dayanışma ve yardımlaşma faaliyetlerine destek ermeye davet ettiğimizi kamuoyuna saygıyla arz ediyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.