'DİLİMİZ KİMLİĞİMİZDİR'

GÜNDEM 19.02.2018 - 17:10, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3812+ kez okundu.
 

'DİLİMİZ KİMLİĞİMİZDİR'

Dünyanın en zengin dillerinden biri ve milli kimliğimizin ana unsuru olan Türkçemizi korumak,
yaşatmak, zenginleştirmek, gelecek nesillere güçlü şekilde, Türk dilini yerinde, doğru, dil kurallarına uygun, açık ve anlaşılır olarak konuşma ve yazma becerilerini geliştirmek amacıyla Bakanlığımız ile Türk Dil Kurumu işbirliğinde öğretmenler ile resmi-özel tüm ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilere yönelik olarak 'Dilimiz Kimliğimizdir' konulu Türkçeyi doğru ve güzel kullanma yarışması düzenlendi. Bu kapsamda; İlde  düzenlenen yarışmada dereceye giren öğretmen ve öğrencilere  ödüllerini vermek üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğü makamında tören düzenlendi. Törende; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ertuğrul Tosunoğlu ile birlikte ödüle layık görülen, Giresun Spor Lisesi Öğretmeni Adem Çayan, Çıtlakkale İmam Hatip Ortaokulu Öğretmeni Neslihan Can Keskin, 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi Öğretmeni Hakkı Özdemir, Giresun Fen Lisesi öğrencisi Yeliz Bayram, Şebinkarahisar Türk Telekom Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Sema Nur Yılmaz ve Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Fatma Nur Kırkaya hazır bulundu. Müdür Necati Akkurt, İlde  düzenlenen yarışmada dereceye giren öğretmen ve öğrencileri makamında kabul ederek, Türk Dil Kurumu tarafından gönderilen Türkçe Sözlük, 'Güzel Yazılar Serisi' kitaplar ve katılım belgelerini verdi. Necati Akkurt  öğretmen ve öğrencilerle  ayrı ayrı ilgilenerek, Türkçenin  doğru, yerinde ve kurallarına uygun kullanımının önemine değinirken, yarışmadaki derecelerinden dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Dünyanın en zengin dillerinden biri ve milli kimliğimizin ana unsuru olan Türkçemizi korumak,

yaşatmak, zenginleştirmek, gelecek nesillere güçlü şekilde, Türk dilini yerinde, doğru, dil kurallarına uygun, açık ve anlaşılır olarak konuşma ve yazma becerilerini geliştirmek amacıyla Bakanlığımız ile Türk Dil Kurumu işbirliğinde öğretmenler ile resmi-özel tüm ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilere yönelik olarak 'Dilimiz Kimliğimizdir' konulu Türkçeyi doğru ve güzel kullanma yarışması düzenlendi. Bu kapsamda; İlde  düzenlenen yarışmada dereceye giren öğretmen ve öğrencilere  ödüllerini vermek üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğü makamında tören düzenlendi. Törende; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ertuğrul Tosunoğlu ile birlikte ödüle layık görülen, Giresun Spor Lisesi Öğretmeni Adem Çayan, Çıtlakkale İmam Hatip Ortaokulu Öğretmeni Neslihan Can Keskin, 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi Öğretmeni Hakkı Özdemir, Giresun Fen Lisesi öğrencisi Yeliz Bayram, Şebinkarahisar Türk Telekom Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Sema Nur Yılmaz ve Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Fatma Nur Kırkaya hazır bulundu. Müdür Necati Akkurt, İlde  düzenlenen yarışmada dereceye giren öğretmen ve öğrencileri makamında kabul ederek, Türk Dil Kurumu tarafından gönderilen Türkçe Sözlük, 'Güzel Yazılar Serisi' kitaplar ve katılım belgelerini verdi.

Necati Akkurt  öğretmen ve öğrencilerle  ayrı ayrı ilgilenerek, Türkçenin  doğru, yerinde ve kurallarına uygun kullanımının önemine değinirken, yarışmadaki derecelerinden dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.