Diş Hekimliği Fakültesi ve Teknokent Bulancak’ta kurulacak!

GÜNDEM 26.09.2018 - 17:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2797+ kez okundu.
 

Diş Hekimliği Fakültesi ve Teknokent Bulancak’ta kurulacak!

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın girişimleriyle, Bulancak’taki akademik yapılanmaya sıcak bakan Giresun Üniversitesi yönetimi,
Diş Hekimliği Fakültesi’nin Bulancak’ta açılmasına 20 Eylül 2018 tarih ve  2018-150/7 no’lu Senato Kararıyla onay verdi.  25 Eylül 2018 Salı günü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde (İİBF) gerçekleştirilen Akademik Kurul Toplantısında konuşan Rektör Cevdet Coşkun, Diş Hekimliği Faskültesi’nin Bulancak’ta kurulmasının yanında, Giresun Üniversitesi için çok önemli bir yere sahip Teknokent’in de Bulancak’ta kurulacağını söyledi. Bulancak Akademik Merkez haline geliyor! Belediye Başkanı Recep Yakar, “Mevcut, Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (BUBYO ) ve yine daha önce Bulancak’ta kurulması kararlaştırılan Endüstriyel Sanatlar Meslek Yüksek Okulu’yla akademik anlamda öne çıkan ilçemiz yeni açılacak birimlerle de Giresun Merkez’den sonra en fazla akademik birime sahip olacak bir merkez haline gelecek. Bulancak, Giresun’a yakınlığı ve kolay ulaşılabilir olması sebebiyle de Giresun Üniversitesi’nin gelişim alanı içindedir. Giresun’un en büyük ilçesi konumundaki Bulancak, Diş Hekimliği Fakültesi ve Teknokent’in de hayata geçmesiyle  akademik bir merkez haline dönüşecektir. Yıllardır sürdürülen mücadeleler ve görüşmeler sonucunda bugün gelinen nokta sevindirici ve gurur vericidir” diye konuştu.   
Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın girişimleriyle, Bulancak’taki akademik yapılanmaya sıcak bakan Giresun Üniversitesi yönetimi,

Diş Hekimliği Fakültesi’nin Bulancak’ta açılmasına 20 Eylül 2018 tarih ve  2018-150/7 no’lu Senato Kararıyla onay verdi. 

25 Eylül 2018 Salı günü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde (İİBF) gerçekleştirilen Akademik Kurul Toplantısında konuşan Rektör Cevdet Coşkun, Diş Hekimliği Faskültesi’nin Bulancak’ta kurulmasının yanında, Giresun Üniversitesi için çok önemli bir yere sahip Teknokent’in de Bulancak’ta kurulacağını söyledi.

Bulancak Akademik Merkez haline geliyor!
Belediye Başkanı Recep Yakar, “Mevcut, Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (BUBYO ) ve yine daha önce Bulancak’ta kurulması kararlaştırılan Endüstriyel Sanatlar Meslek Yüksek Okulu’yla akademik anlamda öne çıkan ilçemiz yeni açılacak birimlerle de Giresun Merkez’den sonra en fazla akademik birime sahip olacak bir merkez haline gelecek. Bulancak, Giresun’a yakınlığı ve kolay ulaşılabilir olması sebebiyle de Giresun Üniversitesi’nin gelişim alanı içindedir. Giresun’un en büyük ilçesi konumundaki Bulancak, Diş Hekimliği Fakültesi ve Teknokent’in de hayata geçmesiyle  akademik bir merkez haline dönüşecektir. Yıllardır sürdürülen mücadeleler ve görüşmeler sonucunda bugün gelinen nokta sevindirici ve gurur vericidir” diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.