Doğalgaz’da kapsam genişliyor

GÜNDEM 28.12.2017 - 15:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2036+ kez okundu.
 

Doğalgaz’da kapsam genişliyor

Bulancak’ta belediye girişimleriyle 8 Aralık’ta vurulan ilk kazmayla 15 Temmuz ve Millet Caddelerinde başlatılan doğalgaz alt yapı çalışmaları; Acısu Caddesi ve Meydan Bölgesini de (Ziraat Bankası arkası, eski cami ve postane caddeleri) kapsayacak şekilde genişletildi.
15 Temmuz ve Millet Caddelerinde doğalgaz boru hattı döşeme işlemi tamamlanırken, abone çıkışları kutu bağlantı çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların hızlı sürmesi ve ilçe merkezinde devam eden alt yapı çalışmaları da göz önünde bulundurularak, Acısu Caddesi ve Meydan Bölgesinde devam edilmesi kararlaştırıldı. Çalışmalara belediye olarak destek verilmeye devam edilecek. Doğalgaz çalışmalarının Acısu Caddesi ve Meydan Bölgesinde sürdürülmesi kararı alınmasının ardından, çalışmalardan en fazla etkilenecek esnafın bilgilendirilmesi, görüş ve önerilerinin alınması için yeni meclis ve nikah salonunda bir bilgilendirme toplantısı yapan Belediye Başkanı Recep Yakar, "Bilindiği gibi merkez mahallerimizde özellikle 15 Temmuz ve Millet Caddelerimiz ile Acısu Mahallesi ve Meydan Bölgesinde devam eden alt yapı çalışmaları hızla sürüyor. İçme suyu, atık su, yağmur suyu ve elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmalarımız sürüyor. Bu çalışmalara paralel olarak, yapılanı tekrar bozmamak için AKSA ile görüşerek doğalgaz çalışmalarını da başlattık. Bu anlamda AKSA’ya ve müteahhit firmaya destekleri ve hızlı çalışmaları için teşekkür etmek istiyorum. 15 Temmuz ve Millet Caddelerimizdeki doğalgaz ana hatları hızla döşenerek tamamlandı. Bunda belediye olarak desteklerimiz olduğu için bizim de katkımız büyüktür. Yine Acısu Caddesi ve Meydan çevresinde ki çalışmalara da bir an önce başlayıp bir ay gibi kısa bir sürede tamamlamak istiyoruz. Bu anlamda çalışmalardan en fazla etkilenecek esnafımızı da bilgilendirirken görüş ve önerilerini almak istedik. Yıkılmadan bir şey yapılmıyor. Biraz daha sabırla doğalgaz dahil tüm alt yapıyı bitirdikten sonra üst yapı peyzaj çalışmalarına geçeceğiz. Tüm bu çalışmalar en geç 2018 Haziran ayında tamamlanacak ve geçmiş yıllarda en önemli sorunlarımızdan olan çöp sorunu gibi gündemimizden çıkacak. Şimdiden hayırlı olsun" dedi.
Bulancak’ta belediye girişimleriyle 8 Aralık’ta vurulan ilk kazmayla 15 Temmuz ve Millet Caddelerinde başlatılan doğalgaz alt yapı çalışmaları; Acısu Caddesi ve Meydan Bölgesini de (Ziraat Bankası arkası, eski cami ve postane caddeleri) kapsayacak şekilde genişletildi.

15 Temmuz ve Millet Caddelerinde doğalgaz boru hattı döşeme işlemi tamamlanırken, abone çıkışları kutu bağlantı çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların hızlı sürmesi ve ilçe merkezinde devam eden alt yapı çalışmaları da göz önünde bulundurularak, Acısu Caddesi ve Meydan Bölgesinde devam edilmesi kararlaştırıldı. Çalışmalara belediye olarak destek verilmeye devam edilecek.

Doğalgaz çalışmalarının Acısu Caddesi ve Meydan Bölgesinde sürdürülmesi kararı alınmasının ardından, çalışmalardan en fazla etkilenecek esnafın bilgilendirilmesi, görüş ve önerilerinin alınması için yeni meclis ve nikah salonunda bir bilgilendirme toplantısı yapan Belediye Başkanı Recep Yakar, "Bilindiği gibi merkez mahallerimizde özellikle 15 Temmuz ve Millet Caddelerimiz ile Acısu Mahallesi ve Meydan Bölgesinde devam eden alt yapı çalışmaları hızla sürüyor. İçme suyu, atık su, yağmur suyu ve elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmalarımız sürüyor. Bu çalışmalara paralel olarak, yapılanı tekrar bozmamak için AKSA ile görüşerek doğalgaz çalışmalarını da başlattık. Bu anlamda AKSA’ya ve müteahhit firmaya destekleri ve hızlı çalışmaları için teşekkür etmek istiyorum. 15 Temmuz ve Millet Caddelerimizdeki doğalgaz ana hatları hızla döşenerek tamamlandı. Bunda belediye olarak desteklerimiz olduğu için bizim de katkımız büyüktür. Yine Acısu Caddesi ve Meydan çevresinde ki çalışmalara da bir an önce başlayıp bir ay gibi kısa bir sürede tamamlamak istiyoruz. Bu anlamda çalışmalardan en fazla etkilenecek esnafımızı da bilgilendirirken görüş ve önerilerini almak istedik. Yıkılmadan bir şey yapılmıyor. Biraz daha sabırla doğalgaz dahil tüm alt yapıyı bitirdikten sonra üst yapı peyzaj çalışmalarına geçeceğiz. Tüm bu çalışmalar en geç 2018 Haziran ayında tamamlanacak ve geçmiş yıllarda en önemli sorunlarımızdan olan çöp sorunu gibi gündemimizden çıkacak. Şimdiden hayırlı olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.