‘Doğalgaz prestij projemiz’

GÜNDEM 08.08.2018 - 17:49, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2569+ kez okundu.
 

‘Doğalgaz prestij projemiz’

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür ilçede başlanan doğalgaz altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.
Uğurca Mahallesinden başlanan ana boru hattı döşeme çalışmaları hakkında bilgi aldı. Keşap’a verdiği sözleri bir bir yerine getirdiğini ifade eden Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, “ Doğalgaz Keşap için bizim için prestij projemiz. Keşap’ımıza hayırlı olsun. Doğalgaz ilçemiz için çok önemli bir hizmet ve çok önemli bir kazanım. Botaş tarafından İlk kazması vurulan doğalgaz çalışmaları hızla ilerlerken, çalışmaları yerinde inceledik. Sözümüz söz. Dedik ki “Doğalgaz Keşap'a ya gelecek ya gelecek” başka yolu yok. Çok şükür Allah’a çalışmalara başlandı. En kısa zamanda çalışmalara ilçe merkezi ile devam edilecek. Fındıklı Mahallesi, Gönep Mevkii elektrik santralinin olduğu yere dağıtım vanası konulacak. Fındıklı Mahallesi, Karanlıkbük Mahallesinden itibaren merkez ve Bozkurt Mahallesi ile dağıtımlar devam edecek. Sevdamız olan Keşap’ta  yapılan çalışmaları yakından takip ediyoruz. Fen İşlerinde çalışan arkadaşlarımızla haftalık istişare toplantıları ve gelişmeler hakkında bilgiler alıyoruz. Gerek hava kirliliğinin önlenmesi anlamında gerekse alt yapısı ve üst yapısıyla sorunsuz bir Keşap oluşturmak için ne gerekirse yapıyoruz. İlçemizi yaşanabilir ve sağlıklı bir yaşam haline dönüştürecek Doğalgaz önemli bir adımdı. Bizler hizmet üretiyoruz. Çözüm üretiyoruz. Temiz hava temiz yaşam parolası ile örnek ilçe olmaya devam ediyoruz” dedi. Başkan Emür, Keşap’ta muhtemelen 2019 yılı içerisinde doğalgazı kullanmaya başlanacağını belirtti.    
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür ilçede başlanan doğalgaz altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Uğurca Mahallesinden başlanan ana boru hattı döşeme çalışmaları hakkında bilgi aldı. Keşap’a verdiği sözleri bir bir yerine getirdiğini ifade eden Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, “ Doğalgaz Keşap için bizim için prestij projemiz. Keşap’ımıza hayırlı olsun. Doğalgaz ilçemiz için çok önemli bir hizmet ve çok önemli bir kazanım. Botaş tarafından İlk kazması vurulan doğalgaz çalışmaları hızla ilerlerken, çalışmaları yerinde inceledik. Sözümüz söz. Dedik ki “Doğalgaz Keşap'a ya gelecek ya gelecek” başka yolu yok. Çok şükür Allah’a çalışmalara başlandı. En kısa zamanda çalışmalara ilçe merkezi ile devam edilecek. Fındıklı Mahallesi, Gönep Mevkii elektrik santralinin olduğu yere dağıtım vanası konulacak. Fındıklı Mahallesi, Karanlıkbük Mahallesinden itibaren merkez ve Bozkurt Mahallesi ile dağıtımlar devam edecek. Sevdamız olan Keşap’ta  yapılan çalışmaları yakından takip ediyoruz. Fen İşlerinde çalışan arkadaşlarımızla haftalık istişare toplantıları ve gelişmeler hakkında bilgiler alıyoruz. Gerek hava kirliliğinin önlenmesi anlamında gerekse alt yapısı ve üst yapısıyla sorunsuz bir Keşap oluşturmak için ne gerekirse yapıyoruz. İlçemizi yaşanabilir ve sağlıklı bir yaşam haline dönüştürecek Doğalgaz önemli bir adımdı. Bizler hizmet üretiyoruz. Çözüm üretiyoruz. Temiz hava temiz yaşam parolası ile örnek ilçe olmaya devam ediyoruz” dedi.

Başkan Emür, Keşap’ta muhtemelen 2019 yılı içerisinde doğalgazı kullanmaya başlanacağını belirtti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.