DOĞAN YKS’DE İLÇE BİRİNCİSİ

GÜNDEM 29.07.2020 - 16:45, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3862+ kez okundu.
 

DOĞAN YKS’DE İLÇE BİRİNCİSİ

YKS ilçe birincisi Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden çıktı
Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) İlçe birincisi olan Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Şeymanur Doğan, bu başarısı ile ailesine, arkadaşlarına ve okula büyük gurur yaşattı. Eşit ağırlıkta Türkiye 3374, Sözelde ise Türkiye’de 3033. olmayı başaran Doğan başarısının mutluluğunu yaşıyor. Sonuçların açıklanmasıyla Okul Müdürü Güler Hekim Bingöl ve öğretmenleri Doğan’ı başarısından dolayı tebrik etti. Sınav sonuçlarının açıklanmasını heyecan ve merakla beklediğini belirten Doğan, ilçe birincisi olacağını hiç düşünmediğini söyledi. Arkadaşları ve öğretmenlerinin kendisinden birincilik beklediğini ifade eden Doğan, şöyle devam etti: ‘’Sonuçları sabırsızlıkla uzunca bir süre bekledim. İlçe birincisi olduğumu öğrenince hem şaşırdım hem mutlu oldum hem de her zaman olduğu gibi bana bu günleri gösteren Allah’a dua ettim. Benim başarımda katkıları olan öğretmenlerime teşekkür ediyorum"dedi.
YKS ilçe birincisi Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden çıktı

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) İlçe birincisi olan Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Şeymanur Doğan, bu başarısı ile ailesine, arkadaşlarına ve okula büyük gurur yaşattı. Eşit ağırlıkta Türkiye 3374, Sözelde ise Türkiye’de 3033. olmayı başaran Doğan başarısının mutluluğunu yaşıyor. Sonuçların açıklanmasıyla Okul Müdürü Güler Hekim Bingöl ve öğretmenleri Doğan’ı başarısından dolayı tebrik etti. Sınav sonuçlarının açıklanmasını heyecan ve merakla beklediğini belirten Doğan, ilçe birincisi olacağını hiç düşünmediğini söyledi. Arkadaşları ve öğretmenlerinin kendisinden birincilik beklediğini ifade eden Doğan, şöyle devam etti:

‘’Sonuçları sabırsızlıkla uzunca bir süre bekledim. İlçe birincisi olduğumu öğrenince hem şaşırdım hem mutlu oldum hem de her zaman olduğu gibi bana bu günleri gösteren Allah’a dua ettim. Benim başarımda katkıları olan öğretmenlerime teşekkür ediyorum"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.