DOĞANKENT'TE KAN BAĞIŞI KAMPANYASI DÜZENLENDİ

GÜNDEM 17.07.2020 - 16:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3833+ kez okundu.
 

DOĞANKENT'TE KAN BAĞIŞI KAMPANYASI DÜZENLENDİ

Giresun'un Doğankent ilçesinde Türk Kızılay Giresun Şubesi tarafından kan bağışı kampanyası düzenledi.
Belediye hizmet binası önünde gerçekleştirilen bağış kampanyasına, Doğankent Belediye Başkan Vekili Mustafa Balcı da destek verdi. Türk Kızılay Giresun Şubesi Görevlisi Dr. Mert İlk, gazetecilere, hastaların kan ihtiyacını karşılamak için Doğankent'te kan bağışını kabul ettiklerini söyledi. Vatandaşlardan kan bağışı konusunda destek beklediklerini ifade eden İlk, "Ekiplerimizle gerekli hijyen tedbirlerini almış bulunmaktayız. Vatandaşlarımız kan bağışlarını gönül rahatlığı ile yapabilirler." dedi.
Giresun'un Doğankent ilçesinde Türk Kızılay Giresun Şubesi tarafından kan bağışı kampanyası düzenledi.

Belediye hizmet binası önünde gerçekleştirilen bağış kampanyasına, Doğankent Belediye Başkan Vekili Mustafa Balcı da destek verdi.

Türk Kızılay Giresun Şubesi Görevlisi Dr. Mert İlk, gazetecilere, hastaların kan ihtiyacını karşılamak için Doğankent'te kan bağışını kabul ettiklerini söyledi.

Vatandaşlardan kan bağışı konusunda destek beklediklerini ifade eden İlk, "Ekiplerimizle gerekli hijyen tedbirlerini almış bulunmaktayız. Vatandaşlarımız kan bağışlarını gönül rahatlığı ile yapabilirler." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.