‘Dönercim’ hizmete girdi

GÜNDEM 01.08.2019 - 17:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 5583+ kez okundu.
 

‘Dönercim’ hizmete girdi

Bulancak Cumhuriyet Meydanında ‘Dönercim’ adı altında yeni bir dönerci açılarak müşterilerinin hizmetine girdi.
Dönercim adı altında hizmete giren yeni iş yerinin açılış törenine Bulancak Belediye başkan Yardımcıları Bahtiyar Hüsem ve Emrullah Guguk, çevre esnafının yanı sıra müşteriler ve dostları katıldılar. Dönercim Döner salonunda hizmete sunulan Döner etinin özel olarak hazırlanmış etlerden yapılması nedeniyle yiyen müşterilere ayrı bir damak ve lezzet tadı veriyor. Dönercim’de et ve tavuk döner çeşitleri, porsiyon, pilav üstü, yarım ekmek, tam ekmek ve tombik ekmek çeşitleri ile müşterilerine mekanda  servis yapılırken, işyerleri ve evlere de özel servisler sunuluyor. İşletmenin sahipliğini yapan Mehmet ve Neşet Karadağ kardeşler, böyle bir salonu örnek olarak hizmete girmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, açılışa katılan, bütün dostlarına ve bu güzel günü çiçekle onurlandıran bütün katılım sağlayanlara  ve müşterilerine teşekkür ettiklerini ifade ettiler.                      
Bulancak Cumhuriyet Meydanında ‘Dönercim’ adı altında yeni bir dönerci açılarak müşterilerinin hizmetine girdi.

Dönercim adı altında hizmete giren yeni iş yerinin açılış törenine Bulancak Belediye başkan Yardımcıları Bahtiyar Hüsem ve Emrullah Guguk, çevre esnafının yanı sıra müşteriler ve dostları katıldılar.

Dönercim Döner salonunda hizmete sunulan Döner etinin özel olarak hazırlanmış etlerden yapılması nedeniyle yiyen müşterilere ayrı bir damak ve lezzet tadı veriyor. Dönercim’de et ve tavuk döner çeşitleri, porsiyon, pilav üstü, yarım ekmek, tam ekmek ve tombik ekmek çeşitleri ile müşterilerine mekanda  servis yapılırken, işyerleri ve evlere de özel servisler sunuluyor. İşletmenin sahipliğini yapan Mehmet ve Neşet Karadağ kardeşler, böyle bir salonu örnek olarak hizmete girmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, açılışa katılan, bütün dostlarına ve bu güzel günü çiçekle onurlandıran bütün katılım sağlayanlara  ve müşterilerine teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.