'Dört Mevsim Bulancak'ta ödüller belli oldu

KÜLTÜR 06.04.2017 - 16:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2562+ kez okundu.
 

'Dört Mevsim Bulancak'ta ödüller belli oldu

Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneği, Bulancak Kaymakamlığı ve Bulancak Belediye Başkanlığının birlikte ilk kez düzenlediği 'Dört Mevsim Bulancak' konulu fotoğraf yarışması sonuçları belli oldu.
31 Mart'ta sona eren başvurulardan sonra 3 Nisan Pazartesi günü toplanan yarışma jürisi saatler süren bir değerlendirmeden sonra derece, mansiyon ve sergileme hakkı kazanan eserleri açıkladı.Jüri üyeliğini Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, BTTD Başkanı Leyla Kara, Giresun Kültür ve Turizm İl Müdürü Kemal Gürgenci, GEZFOOD Başkanı Fatih Mehmet Gök, GİFOD Başkanı Halit Kahveci yaptığı yarışmanın dereceleri ve ödülleri şu şekilde belirlendi. 1.Eser, Erhan Aydın 2 bin TL., 2. Eser, Mehmet Erarslan bin 250 TL, 3.Eser Faruk Gamlıoğlu Bin TL., Mansiyon ödülü Ali Mermertaş 300 TL, Hakan Aydın 300 TL., Drone çekim özel ödül Mesut Aydın 500 TL ve sergileme hakkı kazanan 24 eser sahibi de 75 TL. ödül alacak.'Dört Mevsim Bulancak Fotoğraf Yarışma'sının ödül töreni de 10 Nisan Pazartesi günü Turizm haftasında Bulancak Meydanındaki programda yapılacak.  
Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneği, Bulancak Kaymakamlığı ve Bulancak Belediye Başkanlığının birlikte ilk kez düzenlediği 'Dört Mevsim Bulancak' konulu fotoğraf yarışması sonuçları belli oldu.
31 Mart'ta sona eren başvurulardan sonra 3 Nisan Pazartesi günü toplanan yarışma jürisi saatler süren bir değerlendirmeden sonra derece, mansiyon ve sergileme hakkı kazanan eserleri açıkladı.
Jüri üyeliğini Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, BTTD Başkanı Leyla Kara, Giresun Kültür ve Turizm İl Müdürü Kemal Gürgenci, GEZFOOD Başkanı Fatih Mehmet Gök, GİFOD Başkanı Halit Kahveci yaptığı yarışmanın dereceleri ve ödülleri şu şekilde belirlendi. 1.Eser, Erhan Aydın 2 bin TL., 2. Eser, Mehmet Erarslan bin 250 TL, 3.Eser Faruk Gamlıoğlu Bin TL., Mansiyon ödülü Ali Mermertaş 300 TL, Hakan Aydın 300 TL., Drone çekim özel ödül Mesut Aydın 500 TL ve sergileme hakkı kazanan 24 eser sahibi de 75 TL. ödül alacak.
'Dört Mevsim Bulancak Fotoğraf Yarışma'sının ödül töreni de 10 Nisan Pazartesi günü Turizm haftasında Bulancak Meydanındaki programda yapılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.