Dostlar Kasabı 2 açıldı

GÜNDEM 24.06.2019 - 17:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4128+ kez okundu.
 

Dostlar Kasabı 2 açıldı

Bulancak’ta 20 yıldan bu yana ‘Dostlar Kasabı 2’ ismiyle hizmet vermeye başlayan Dostlar Kasabı 1 İşletmecisi Tuncer Köse’nin oğlu Onur Öznur Köse, Dostlar Kasabı 2’yi Bulancak mahallesi Millet caddesi No:30/A’da müşterilerinin hizmetine sundu.
1999 yılında Tuncer Köse tarafından ‘Dostlar Kasabı’ adı ile aile şirketi olarak kurulan ve Bulancak’ta güvenilir hizmetler sunarken, bu kez de oğlu Onur Öznur Köse  ‘Dostlar Kasabı 2’ ile Bulancak’ta hizmet vermeye başladı. İş yeri sahibi Genç girişimci Onur Köse yaptığı konuşmada Bulancak’ta vatandaşların damak tadına hitap ettikleri bir lezzeti ayaklarına kadar getirdiklerini ifade ederek; “Yeni markamız ve mekânımızla et ve tavuk çeşitleriyle, müşterilerimize lezzetin en iyisini sunmaya devam edeceğiz“ dedi. Onur Köse’nin babası Dostlar Kasabı 1’in işletmecisi Tuncer Köse açılışta bir konuşma yaparak; “Oğlum Onur Öznur’un yeni bir lezzeti Bulancak halkıyla buluşturduğu için kendisini kutluyorum. İşyerinin bereketli ve bol kazançlı olmasını Allah’tan diliyorum” dedi. Dostlar Kasabı 2’yi Onur Öznur Köse ile birlikte Mustafa Bayraktar işletecek.
Bulancak’ta 20 yıldan bu yana ‘Dostlar Kasabı 2’ ismiyle hizmet vermeye başlayan Dostlar Kasabı 1 İşletmecisi Tuncer Köse’nin oğlu Onur Öznur Köse, Dostlar Kasabı 2’yi Bulancak mahallesi Millet caddesi No:30/A’da müşterilerinin hizmetine sundu.

1999 yılında Tuncer Köse tarafından ‘Dostlar Kasabı’ adı ile aile şirketi olarak kurulan ve Bulancak’ta güvenilir hizmetler sunarken, bu kez de oğlu Onur Öznur Köse  ‘Dostlar Kasabı 2’ ile Bulancak’ta hizmet vermeye başladı. İş yeri sahibi Genç girişimci Onur Köse yaptığı konuşmada Bulancak’ta vatandaşların damak tadına hitap ettikleri bir lezzeti ayaklarına kadar getirdiklerini ifade ederek; “Yeni markamız ve mekânımızla et ve tavuk çeşitleriyle, müşterilerimize lezzetin en iyisini sunmaya devam edeceğiz“ dedi.

Onur Köse’nin babası Dostlar Kasabı 1’in işletmecisi Tuncer Köse açılışta bir konuşma yaparak; “Oğlum Onur Öznur’un yeni bir lezzeti Bulancak halkıyla buluşturduğu için kendisini kutluyorum. İşyerinin bereketli ve bol kazançlı olmasını Allah’tan diliyorum” dedi. Dostlar Kasabı 2’yi Onur Öznur Köse ile birlikte Mustafa Bayraktar işletecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.