Dr. Ziya Özdemir yılın hekimi seçildi

SAĞLIK 30.03.2017 - 17:21, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4905+ kez okundu.
 

Dr. Ziya Özdemir yılın hekimi seçildi

Giresun 112 Komuta Kontrol Merkezinde görevli Dr. Ziya Özdemir,..
...Acil Tıp Teknisyenleri (ATT) ve Teknikerleri (Paramedik) Derneğinin her yıl düzenlediği ‘Altın Ambulans Sağlık Ödülleri’ oylamasında ‘Yılın Hekimi’ seçildi. Ülkemizden 72 adayın 11  kategoride, yaşam kurtarma mücadelesinde yaşadıkları başarı öykülerini anlattığı oylama, 1-15 Mart tarihleri arasında internet üzerinden yapıldı. Toplam 67 bin 673 oyun kullanıldığı yarışmada ‘yılın en iyi hekimi’ kategorisinde aday gösterilen Giresun 112 Komuta Kontrol Merkezi Hekimi Dr. Ziya Özdemir’e, 11 bin 250 oy verildi. ‘Yılın En İyi Hekimi’ seçilen Dr. Ziya Özdemir ödülünü, 23 Mart’ta Ankara’da düzenlenen törende aldı.22-28 Mart Acil Tıp Teknisyenleri (ATT) ve Paramedik Haftası etkinliklerinde organize edilen ‘Altın Ambulans Sağlık Ödülleri’, Acil Sağlık Hizmetleri alanında başarılı ve özverili çalışmaları teşvik etmek ve çalışanların motivasyonunu arttırmak amacıyla düzenleniyor. İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Ahmet Bal, ‘Altın Ambulans Sağlık Ödülleri’nde yılın en iyi hekimi seçilen Dr. Ziya Özdemir’i kutladı.     
Giresun 112 Komuta Kontrol Merkezinde görevli Dr. Ziya Özdemir,..
...Acil Tıp Teknisyenleri (ATT) ve Teknikerleri (Paramedik) Derneğinin her yıl düzenlediği ‘Altın Ambulans Sağlık Ödülleri’ oylamasında ‘Yılın Hekimi’ seçildi. Ülkemizden 72 adayın 11  kategoride, yaşam kurtarma mücadelesinde yaşadıkları başarı öykülerini anlattığı oylama, 1-15 Mart tarihleri arasında internet üzerinden yapıldı. Toplam 67 bin 673 oyun kullanıldığı yarışmada ‘yılın en iyi hekimi’ kategorisinde aday gösterilen Giresun 112 Komuta Kontrol Merkezi Hekimi Dr. Ziya Özdemir’e, 11 bin 250 oy verildi. ‘Yılın En İyi Hekimi’ seçilen Dr. Ziya Özdemir ödülünü, 23 Mart’ta Ankara’da düzenlenen törende aldı.
22-28 Mart Acil Tıp Teknisyenleri (ATT) ve Paramedik Haftası etkinliklerinde organize edilen ‘Altın Ambulans Sağlık Ödülleri’, Acil Sağlık Hizmetleri alanında başarılı ve özverili çalışmaları teşvik etmek ve çalışanların motivasyonunu arttırmak amacıyla düzenleniyor. İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Ahmet Bal, ‘Altın Ambulans Sağlık Ödülleri’nde yılın en iyi hekimi seçilen Dr. Ziya Özdemir’i kutladı.

    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.