Drone’dan sürücülere 33 bin lira ceza

ASAYİŞ 07.11.2018 - 17:19, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2981+ kez okundu.
 

Drone’dan sürücülere 33 bin lira ceza

Giresun Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ekim ayında drone ile yapılan denetimlerde 206 sürücüye 33 bin lira ceza uygulandı.
Emniyet Müdürlüğüne bağlı Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, karayollarında kazaya neden olan yakin takip, kırmızı ışık ihlali, makas atma, hatalı sollama, emniyet kemeri ve araç sürerken telefonla konuşma hususlarında drone ile denetimlerini ekim ayında da sürdürdü. Yapılan kontrollerde 206 sürücüye çeşitli suçlardan 33 bin 677 lira ceza kesildi. Trafik ekipleri tarafından drone ile denetimlerin kasım ayı süresince devam edeceği bildirildi.  
Giresun Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ekim ayında drone ile yapılan denetimlerde 206 sürücüye 33 bin lira ceza uygulandı.

Emniyet Müdürlüğüne bağlı Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, karayollarında kazaya neden olan yakin takip, kırmızı ışık ihlali, makas atma, hatalı sollama, emniyet kemeri ve araç sürerken telefonla konuşma hususlarında drone ile denetimlerini ekim ayında da sürdürdü.

Yapılan kontrollerde 206 sürücüye çeşitli suçlardan 33 bin 677 lira ceza kesildi. Trafik ekipleri tarafından drone ile denetimlerin kasım ayı süresince devam edeceği bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.