DSİ HEYETİ BULANCAK'TA

EKONOMİ 03.11.2016 - 17:52, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3013+ kez okundu.
 

DSİ HEYETİ BULANCAK'TA

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun talimatları doğrultusunda bölgemizde yaşanan sıkıntıları gidermek için DSİ heyeti çeşitli incelemelerde bulundu.
 Bu kapsamda Proje ve İnşaat Dairesi Başkanı Bulancaklı hemşerimiz Kaya Yıldız'ın da yer aldığı heyet, Bulancak'ta da çeşitli incelemelerde bulundu  Geçtiğimiz ay Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu başkanlığında yapılan 'Taşkın' konulu koordinasyon toplantısı sonrası DSİ Genel Müdürlüğünden bir heyet Karadeniz'de 3 günlük incelemelerde bulundular.Bu kapsamda Bulancak'ta inceleme ve gözlemde bulunan heyette bulunan Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Uzun, yaptığı açıklamada, "Orman ve Su İşleri Bakanımızın Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun talimatları doğrultusunda 3 günlük Karadeniz Bölgesi turuna çıktık. Yaptığımız incelemelerde Ülkemizde yaşanan taşkınlara kalıcı çözüm bulunması amacıyla dere ıslah çalışmalarımızın münferit havzalar bazında yan kolları da kapsayacak şekilde kaynağından denize kadar ele alınabilmesi için gerekli raporları çalışmaları yapmaya başladık. Havzalarda taşkına neden olan tüm unsurları tespit ederek, yeni ihtiyaçların listesini hazırladık. Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu'nun talimatları doğrultusunda incelemelerimiz sonrası bölgemizde yapacağımız çalışmalarla taşkın riskini en alt seviyeye indireceğiz" dedi.Bulancak'ta Otogarın arkasında kalan ve İsmetpaşa Mahallesi ile Bulancak Mahallesi'ni birbirine bağlayan ahşap köprü üzerinde tespit yapan heyette DSİ Genel Müdür Yardımcıları Mustafa Uzun ve Turkay Özgür, Trabzon Bölge Müdürü Mahmut Berber, Etüd Plan ve Tahsisler Daire Başkanı Bülent Selek, Proje ve İnşaat Dairesi Başkanı hemşerimiz Kaya Yıldız, Emlak ve Kamulaştırma Dairesi Başkanı Ali Rıza Ceylan, Makina ve İkmal Dairesi Başkanı Abdullah Ekin, Başkan Yardımcıları, ilgili Şube Müdürleri ve ilgili personel yer aldı.  
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun talimatları doğrultusunda bölgemizde yaşanan sıkıntıları gidermek için DSİ heyeti çeşitli incelemelerde bulundu.
 Bu kapsamda Proje ve İnşaat Dairesi Başkanı Bulancaklı hemşerimiz Kaya Yıldız'ın da yer aldığı heyet, Bulancak'ta da çeşitli incelemelerde bulundu
  Geçtiğimiz ay Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu başkanlığında yapılan 'Taşkın' konulu koordinasyon toplantısı sonrası DSİ Genel Müdürlüğünden bir heyet Karadeniz'de 3 günlük incelemelerde bulundular.
Bu kapsamda Bulancak'ta inceleme ve gözlemde bulunan heyette bulunan Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Uzun, yaptığı açıklamada, "Orman ve Su İşleri Bakanımızın Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun talimatları doğrultusunda 3 günlük Karadeniz Bölgesi turuna çıktık. Yaptığımız incelemelerde Ülkemizde yaşanan taşkınlara kalıcı çözüm bulunması amacıyla dere ıslah çalışmalarımızın münferit havzalar bazında yan kolları da kapsayacak şekilde kaynağından denize kadar ele alınabilmesi için gerekli raporları çalışmaları yapmaya başladık. Havzalarda taşkına neden olan tüm unsurları tespit ederek, yeni ihtiyaçların listesini hazırladık. Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu'nun talimatları doğrultusunda incelemelerimiz sonrası bölgemizde yapacağımız çalışmalarla taşkın riskini en alt seviyeye indireceğiz" dedi.
Bulancak'ta Otogarın arkasında kalan ve İsmetpaşa Mahallesi ile Bulancak Mahallesi'ni birbirine bağlayan ahşap köprü üzerinde tespit yapan heyette DSİ Genel Müdür Yardımcıları Mustafa Uzun ve Turkay Özgür, Trabzon Bölge Müdürü Mahmut Berber, Etüd Plan ve Tahsisler Daire Başkanı Bülent Selek, Proje ve İnşaat Dairesi Başkanı hemşerimiz Kaya Yıldız, Emlak ve Kamulaştırma Dairesi Başkanı Ali Rıza Ceylan, Makina ve İkmal Dairesi Başkanı Abdullah Ekin, Başkan Yardımcıları, ilgili Şube Müdürleri ve ilgili personel yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.