Dünya mazlumlarının duaları geri çevrilmedi

SİYASET 25.06.2018 - 18:47, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3107+ kez okundu.
 

Dünya mazlumlarının duaları geri çevrilmedi

AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, 24 Haziran seçimlerinde gösterilen mücadeleye ve destek veren herkese teşekkür etti.
Başkan Yıldırım, yaptığı açıklamada, “2002 yılında çıkmış olduğumuz bu kutlu davanın bir keskin virajını daha döndük. Alllaha Hamdolsun ki eli semada dua eden dünya mazlumlarının duaları geri çevrilmedi. Dışarıda ve içeride ülkemizin bu şahlanışını durdurmak isteyenlerin eli boş kaldı. Dünya çapında yürüyen projeler, her geçen gün millileşen yürüyüşümüz reisimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde devam edecek. Kuruluşumuzdan bu yana bu partimize hizmet etmiş, gönül vermiş, destek vermiş, dua etmiş herkese teşekkür ediyorum. Bu hizmet kervanına sonradan katılmış, davamıza dahil olmuş, kutlu davanın bir parçası olmuş herkese teşekkür ediyorum. Tüm yaşanan şeylere rağmen bu hak davasının ipine sarılan, sımsıkı tutarak ülkemiz, bayrağımız, ezanımız için dimdik yanımızda duran herkese teşekkür ediyorum” dedi. 15 Temmuz darbesinin ardından, milli bir duruş sergileyen, ‘Şimdi siyaset değil devletimizin bekası önemlidir’ diyerek hiç yalpalamadan bir duruş sergileyen MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli nezdinde tüm MHP’li ve ülkücü kardeşlerine de teşekkür ettiğini kaydeden Yıldırım, “Cumhur ittifakı Kızılelma hedefine emin adımlarla yürüyecektir. Yine Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun mirasını hakkıyla taşıyan Alperenlerimizi Genel başkan Mustafa Destici nezdinde Büyük Birlik partili Alperen kardeşlerimize teşekkür bir borç biliyorum.  Ülkemiz şahlanışına, dev projelere, milli duruşa Cumhur ittifakı ile devam edecektir. Yine bu vesileyle bize gönül verenlere seslenmek istiyorum. Seçim sona erdi. HDP hariç tüm partilerimiz ve bu partiye gönül verenler bizim insanımızdır. Dışlamak, ötekileştirmek, buğzetmek asla bize yakışmaz. Bu ülke bizim. Giresun bizim, Bulancak bizim. Hep birlikte kardeşçe yaşayacak, omuz omuza bu ülkeyi kalkındıracağız. Seçim geride kaldı küskünlüklere, kırgınlıklara son verelim ve kucaklaşalım. 24 Haziran seçimlerinin ilçemize, ilimize ve tüm Türkiye’ye hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.  
AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, 24 Haziran seçimlerinde gösterilen mücadeleye ve destek veren herkese teşekkür etti.

Başkan Yıldırım, yaptığı açıklamada, “2002 yılında çıkmış olduğumuz bu kutlu davanın bir keskin virajını daha döndük. Alllaha Hamdolsun ki eli semada dua eden dünya mazlumlarının duaları geri çevrilmedi. Dışarıda ve içeride ülkemizin bu şahlanışını durdurmak isteyenlerin eli boş kaldı. Dünya çapında yürüyen projeler, her geçen gün millileşen yürüyüşümüz reisimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde devam edecek. Kuruluşumuzdan bu yana bu partimize hizmet etmiş, gönül vermiş, destek vermiş, dua etmiş herkese teşekkür ediyorum. Bu hizmet kervanına sonradan katılmış, davamıza dahil olmuş, kutlu davanın bir parçası olmuş herkese teşekkür ediyorum. Tüm yaşanan şeylere rağmen bu hak davasının ipine sarılan, sımsıkı tutarak ülkemiz, bayrağımız, ezanımız için dimdik yanımızda duran herkese teşekkür ediyorum” dedi.

15 Temmuz darbesinin ardından, milli bir duruş sergileyen, ‘Şimdi siyaset değil devletimizin bekası önemlidir’ diyerek hiç yalpalamadan bir duruş sergileyen MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli nezdinde tüm MHP’li ve ülkücü kardeşlerine de teşekkür ettiğini kaydeden Yıldırım, “Cumhur ittifakı Kızılelma hedefine emin adımlarla yürüyecektir. Yine Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun mirasını hakkıyla taşıyan Alperenlerimizi Genel başkan Mustafa Destici nezdinde Büyük Birlik partili Alperen kardeşlerimize teşekkür bir borç biliyorum.  Ülkemiz şahlanışına, dev projelere, milli duruşa Cumhur ittifakı ile devam edecektir. Yine bu vesileyle bize gönül verenlere seslenmek istiyorum. Seçim sona erdi. HDP hariç tüm partilerimiz ve bu partiye gönül verenler bizim insanımızdır. Dışlamak, ötekileştirmek, buğzetmek asla bize yakışmaz. Bu ülke bizim. Giresun bizim, Bulancak bizim. Hep birlikte kardeşçe yaşayacak, omuz omuza bu ülkeyi kalkındıracağız. Seçim geride kaldı küskünlüklere, kırgınlıklara son verelim ve kucaklaşalım. 24 Haziran seçimlerinin ilçemize, ilimize ve tüm Türkiye’ye hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.