DÜNYA TURUNA ÇIKTILAR, BULANCAK’TA MOLA VERDİLER

GÜNDEM 17.09.2020 - 15:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2503+ kez okundu.
 

DÜNYA TURUNA ÇIKTILAR, BULANCAK’TA MOLA VERDİLER

İngiliz Fisher çifti çıktıkları Dünya turunun Türkiye ayağı olan Karadeniz bölgesindeki seyahatlerini devam ettiriyor.
Hafta içinde Giresun’a gelen gezginler 16 Eylül Çarşamba günü Bulancak’ta mola verdiler. Bulancaklı Gürhan Eriş’in rehberlik ettiği Chris-Marianne Fisher çifti, Bulancak iskelesinden youtube kanalından Bulancak’ı da tanıttı. www.treadtheglobe.com’dan ilçede gezdikleri yerleri de anında canlı alt yazılı olarak yayınladı. 3-4 saat boyunca ilçede rehberleri Eriş ile gezerek tanıtıma devam etti. İngiliz Fisher çifti 2019 yılı başında çıktıları Dünya turu için işleri bırakıp, bütün eşyalarını satıp, Dünyayı gezmeye başlamışlar. İngiltere’de ikamet ettikleri Shropshire şehrinden yola çıkan gezginler karavanları ile Avrupa’da çok sayıda ülkeyi geçerek Türkiye’ye giriş yaparak İstanbul’da kovid-19 sebebiyle kendilerini 14 gün karantinaya alınca birçok tv kanalına da haber oldular.  Daha sonra Karadeniz bölgesine gelen gezgin çift önce Giresun sonra Bulancak da bir süre şehri gezdiler. Daha sonra Bulancak’tan Ordu’ya geçen Fisher çifti, pandemi sebebiyle gezilerini aralıklı olarak 3 yıl boyunca devam ettirecek.        
İngiliz Fisher çifti çıktıkları Dünya turunun Türkiye ayağı olan Karadeniz bölgesindeki seyahatlerini devam ettiriyor.

Hafta içinde Giresun’a gelen gezginler 16 Eylül Çarşamba günü Bulancak’ta mola verdiler. Bulancaklı Gürhan Eriş’in rehberlik ettiği Chris-Marianne Fisher çifti, Bulancak iskelesinden youtube kanalından Bulancak’ı da tanıttı.

www.treadtheglobe.com’dan ilçede gezdikleri yerleri de anında canlı alt yazılı olarak yayınladı. 3-4 saat boyunca ilçede rehberleri Eriş ile gezerek tanıtıma devam etti.

İngiliz Fisher çifti 2019 yılı başında çıktıları Dünya turu için işleri bırakıp, bütün eşyalarını satıp, Dünyayı gezmeye başlamışlar. İngiltere’de ikamet ettikleri Shropshire şehrinden yola çıkan gezginler karavanları ile Avrupa’da çok sayıda ülkeyi geçerek Türkiye’ye giriş yaparak İstanbul’da kovid-19 sebebiyle kendilerini 14 gün karantinaya alınca birçok tv kanalına da haber oldular.  Daha sonra Karadeniz bölgesine gelen gezgin çift önce Giresun sonra Bulancak da bir süre şehri gezdiler. Daha sonra Bulancak’tan Ordu’ya geçen Fisher çifti, pandemi sebebiyle gezilerini aralıklı olarak 3 yıl boyunca devam ettirecek.        

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.