DURAKLAR BÖLGESİNE DÜZENLEME

GÜNDEM 15.06.2020 - 17:05, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2837+ kez okundu.
 

DURAKLAR BÖLGESİNE DÜZENLEME

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun en önemli projeleri arasında yer alan Bulancak Durağı projesinde sona gelindi.
Tamamlanan araç geçiş yolları ve aydınlatma sistemi hizmet vermeye başlarken, peyzaj ve rötuş çalışmaları ise devam ediyor. Bu kapsamda, Güre ve Bulancak dolmuşlarının yer aldığı duraklar bölgesinde yeni bir çalışma başlatıldı. Yetkililer, çalışma tamamlandığında durakların daha modern ve daha kullanışlı hale geleceğini belirterek, daha güzel ve daha yaşanabilir bir Giresun için çalıştıklarını kaydettiler.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun en önemli projeleri arasında yer alan Bulancak Durağı projesinde sona gelindi.

Tamamlanan araç geçiş yolları ve aydınlatma sistemi hizmet vermeye başlarken, peyzaj ve rötuş çalışmaları ise devam ediyor.

Bu kapsamda, Güre ve Bulancak dolmuşlarının yer aldığı duraklar bölgesinde yeni bir çalışma başlatıldı. Yetkililer, çalışma tamamlandığında durakların daha modern ve daha kullanışlı hale geleceğini belirterek, daha güzel ve daha yaşanabilir bir Giresun için çalıştıklarını kaydettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.