‘Durmak yok yola devam’

SİYASET 09.04.2020 - 14:39, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3295+ kez okundu.
 

‘Durmak yok yola devam’

Giresun Belediyesi ekipleri koronavirüs tedbirlerine karşı yoğun bir çalışma yürütürken, bir yandan da diğer hizmetlerine devam ediyor. Bu kapsamda, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir genelinde birçok cadde ve sokakta çeşitli üstyapı çalışmaları yapılıyor. Ekipler, Gedikkaya Mahallesi Kaya Ekmekçi Sokakta dere yatağında bulunan menfez üzerine taş duvar yapımı, Seldeğirmeni Mahallesi Stad Park evleri bölgesinde yol tamiratı, Çınarlar Mahallesi Gaziler ve Şehit Süleyman Selçuk Sokakta altyapı çalışması sonrası yol yenileme ve kilit parke yapımı, Aksu Mahallesi Konakyanı bölgesi 34 Nolu Sokak ile 20 Nolu Sokağı birbirine bağlayacak yeni imar yolu açılması, Aksu Mahallesi Boğacık deresinin denize döküldüğü noktada kum çakıl kaldırma ve temizlik çalışması, Sanayi Sitesi 33. Sokakta yol betonlama öncesi zemin düzenleme çalışması, Ali Usta Caddesi ile 5. Sokakta altyapı çalışması sonrası parke tamiratı, Gemilerçekeği Mahallesi Çakrak Sokakta ise yeni kaldırım yapımı çalışması yürütüyor.

Giresun Belediyesi ekipleri koronavirüs tedbirlerine karşı yoğun bir çalışma yürütürken, bir yandan da diğer hizmetlerine devam ediyor.

Bu kapsamda, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir genelinde birçok cadde ve sokakta çeşitli üstyapı çalışmaları yapılıyor.

Ekipler, Gedikkaya Mahallesi Kaya Ekmekçi Sokakta dere yatağında bulunan menfez üzerine taş duvar yapımı, Seldeğirmeni Mahallesi Stad Park evleri bölgesinde yol tamiratı, Çınarlar Mahallesi Gaziler ve Şehit Süleyman Selçuk Sokakta altyapı çalışması sonrası yol yenileme ve kilit parke yapımı, Aksu Mahallesi Konakyanı bölgesi 34 Nolu Sokak ile 20 Nolu Sokağı birbirine bağlayacak yeni imar yolu açılması, Aksu Mahallesi Boğacık deresinin denize döküldüğü noktada kum çakıl kaldırma ve temizlik çalışması, Sanayi Sitesi 33. Sokakta yol betonlama öncesi zemin düzenleme çalışması, Ali Usta Caddesi ile 5. Sokakta altyapı çalışması sonrası parke tamiratı, Gemilerçekeği Mahallesi Çakrak Sokakta ise yeni kaldırım yapımı çalışması yürütüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.