Duroğlu'nda ilk kongre yapıldı

SİYASET 08.08.2017 - 06:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2691+ kez okundu.
 

Duroğlu'nda ilk kongre yapıldı

Duroğlu Beldesinde; Nüfusu 5000’in üzerinde olan beldelerde AK Parti tüzüğü gereği yapılan Belde Başkanlığı Kongresi gerçekleştirildi.
Duroğlu Beldesinde gerçekleştirilen kongreye AK Parti Giresun İl Başkanvekili Kenan TATLI, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Bahadır AKAR, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri İl Genel Meclis Üyeleri, İl ve Belde Belediye Meclis Üyeleri, Delegeler, Partili Üyeler ile Duroğlu Beldesi sakinleri katıldı. Yapılan konuşmalar ve faaliyet raporunun okunması ve Plaket takdiminin ardından divan heyetince, AK Parti Duroğlu Belde Teşkilat Başkanlığı seçimlerine geçildi. Yapılan seçimler sonucunda AK Parti Duroğlu Belde Başkanlığına Ahmet TORUN seçildi.
Duroğlu Beldesinde; Nüfusu 5000’in üzerinde olan beldelerde AK Parti tüzüğü gereği yapılan Belde Başkanlığı Kongresi gerçekleştirildi.

Duroğlu Beldesinde gerçekleştirilen kongreye AK Parti Giresun İl Başkanvekili Kenan TATLI, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Bahadır AKAR, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri İl Genel Meclis Üyeleri, İl ve Belde Belediye Meclis Üyeleri, Delegeler, Partili Üyeler ile Duroğlu Beldesi sakinleri katıldı.

Yapılan konuşmalar ve faaliyet raporunun okunması ve Plaket takdiminin ardından divan heyetince, AK Parti Duroğlu Belde Teşkilat Başkanlığı seçimlerine geçildi. Yapılan seçimler sonucunda AK Parti Duroğlu Belde Başkanlığına Ahmet TORUN seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.