Efe, komisyon başkanı seçildi

GÜNDEM 23.12.2019 - 17:41, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3456+ kez okundu.
 

Efe, komisyon başkanı seçildi

Bulancak Bil Koleji Kurucusu Erkan Efe, İstanbul Aydın Üniversitesinde bulunan Bil Holding Genel Müdürlüğü’nde komisyon başkanı olarak seçildi.
Yeni eğitim modülü olan teknolojik tasarım ve robotik kodlama eğitiminin Bulancak Bil Koleji Kampüslerinden uygulanacağını ifade eden Bil Koleji Kurucu Başkanı Erkan Efe, “İstanbul Aydın üniversitesi ve Kıbrıs İlim Üniversitesi olarak iki üniversitesi bulunan Bil Okulları, Bulancak’ta da öğrencilerine hizmet vermektedir. Teknolojik tasarım ve robotik kodlama, evde okul sistemi gibi yeni eğitim modülünü Bulancak’ta bulunan kampüsümüzde hayata geçirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Başarıya ulaştırmanın tek yolunun öğrenci, okul ve teknolojik eğitim olduğunu kaydeden Efe, ‘Gelecek sene için başarı hedefimiz üst düzeydedir’ diye konuştu.
Bulancak Bil Koleji Kurucusu Erkan Efe, İstanbul Aydın Üniversitesinde bulunan Bil Holding Genel Müdürlüğü’nde komisyon başkanı olarak seçildi.

Yeni eğitim modülü olan teknolojik tasarım ve robotik kodlama eğitiminin Bulancak Bil Koleji Kampüslerinden uygulanacağını ifade eden Bil Koleji Kurucu Başkanı Erkan Efe, “İstanbul Aydın üniversitesi ve Kıbrıs İlim Üniversitesi olarak iki üniversitesi bulunan Bil Okulları, Bulancak’ta da öğrencilerine hizmet vermektedir. Teknolojik tasarım ve robotik kodlama, evde okul sistemi gibi yeni eğitim modülünü Bulancak’ta bulunan kampüsümüzde hayata geçirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Başarıya ulaştırmanın tek yolunun öğrenci, okul ve teknolojik eğitim olduğunu kaydeden Efe, ‘Gelecek sene için başarı hedefimiz üst düzeydedir’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.