Efsane Başkan ebediyete uğurlandı

VEFAT 28.01.2019 - 09:25, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4430+ kez okundu.
 

Efsane Başkan ebediyete uğurlandı

Bulancak'ın sevilen simalarından, Anavatan Partisi eski ilçe başkanı, Kaporta Ustası, Samugüney köyünden merhum Kahraman ve Zeynep Kısacık'ın oğlu, Muhsin ve Sabri Kısacık'ın kardeşi,
Gülseren Kısacık'ın eşi, Tuğrul Kısacık'ın amcası, Sinan, Serpil, Yeşim ve Selma'nın babası, Cumhur, İbrahim ve Kaan'ın eniştesi, Ecz. Ömer Konya'nın bacanağı, God Hasan lakaplı efsane başkan Hasan Kısacık vefat etti. Efsane Başkan Hasan Kısacık'ın cenazesi 27 Ocak Pazar günü Bulancak Eski Camii de ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Samugüney Köyündeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Kısacık'ın cenaze namazına çok sayıda seveninin yanı sıra AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, eski bakanlardan Burhan Kara, Anavatan Partisi eski il Başkanlarından Bahtiyar Yıldız, Muammer Usta, Anavatan Partisi eski Merkez İlçe Başkanı Şaban Bulam, yakınları, ailesi ve sevenleri katıldı. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı dileriz.  
Bulancak'ın sevilen simalarından, Anavatan Partisi eski ilçe başkanı, Kaporta Ustası, Samugüney köyünden merhum Kahraman ve Zeynep Kısacık'ın oğlu, Muhsin ve Sabri Kısacık'ın kardeşi,

Gülseren Kısacık'ın eşi, Tuğrul Kısacık'ın amcası, Sinan, Serpil, Yeşim ve Selma'nın babası, Cumhur, İbrahim ve Kaan'ın eniştesi, Ecz. Ömer Konya'nın bacanağı, God Hasan lakaplı efsane başkan Hasan Kısacık vefat etti.

Efsane Başkan Hasan Kısacık'ın cenazesi 27 Ocak Pazar günü Bulancak Eski Camii de ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Samugüney Köyündeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Kısacık'ın cenaze namazına çok sayıda seveninin yanı sıra AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, eski bakanlardan Burhan Kara, Anavatan Partisi eski il Başkanlarından Bahtiyar Yıldız, Muammer Usta, Anavatan Partisi eski Merkez İlçe Başkanı Şaban Bulam, yakınları, ailesi ve sevenleri katıldı. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.