Eğitim’de İyi Örnekler Çalıştayında Piraziz rüzgarı

GÜNDEM 18.04.2019 - 17:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2812+ kez okundu.
 

Eğitim’de İyi Örnekler Çalıştayında Piraziz rüzgarı

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl 8.’si organize edilen Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı, 16 Nisan 2019 Salı günü Yeşil Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi.
Giresun Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı 2019´a Artvin, Bayburt, Gümüşhane, Rize, Samsun, Ordu ve Trabzon illeri sözlü sunum, poster sunumu ve izleyici katılımları ile destek verdi. Çalıştayda, ilde ve bölge illerinde görev yapan öğretmenler, okul/kurum yöneticileri, il/ilçe yöneticileri ve akademisyenlerin bulunduğu yaklaşık 450 izleyici, birçok yenilikçi uygulama ve materyal örneği etrafında bir araya geldi. Piraziz ilçesini Çok Programlı Anadolu Lisesi, Piraziz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Eren Ömer Hekim İlkokulu, Şht. Tuğg. Bahtiyar Aydın Anaokulu projeleriyle temsil ettiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak, “Çalışmalarından dolayı öğretmenlerimize ve idarecilerimize teşekkür ederiz” dedi.  
Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl 8.’si organize edilen Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı, 16 Nisan 2019 Salı günü Yeşil Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi.

Giresun Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı 2019´a Artvin, Bayburt, Gümüşhane, Rize, Samsun, Ordu ve Trabzon illeri sözlü sunum, poster sunumu ve izleyici katılımları ile destek verdi. Çalıştayda, ilde ve bölge illerinde görev yapan öğretmenler, okul/kurum yöneticileri, il/ilçe yöneticileri ve akademisyenlerin bulunduğu yaklaşık 450 izleyici, birçok yenilikçi uygulama ve materyal örneği etrafında bir araya geldi.

Piraziz ilçesini Çok Programlı Anadolu Lisesi, Piraziz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Eren Ömer Hekim İlkokulu, Şht. Tuğg. Bahtiyar Aydın Anaokulu projeleriyle temsil ettiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak, “Çalışmalarından dolayı öğretmenlerimize ve idarecilerimize teşekkür ederiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.