Eğitim – Öğretim değerlendirme toplantısı yapıldı

GÜNDEM 18.02.2020 - 17:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2990+ kez okundu.
 

Eğitim – Öğretim değerlendirme toplantısı yapıldı

Eğitim öğretim değerlendirme toplantısı, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları’nın Başkanlığında yapıldı.
Valilik Toplantı Salonunda saat 15:30’da düzenlenen eğitim öğretim değerlendirme toplantısına; Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, kaymakamlar, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, İl Milli Eğitim müdür yardımcıları ve ilçe milli eğitim müdürleri katıldı. Toplantıda, 2019–2020 eğitim öğretim yılı başından bugüne kadar yürütülen faaliyetlerin genel bir değerlendirmesinin ele alındı. Vali Sarıfakıoğulları, toplantıya katılan kaymakam ve müdürlerden, LGS ve YKS hazırlık çalışmalarına ağırlık verilmesini istedi. Öğrencilere okuma alışkanlığının kazandırılmasını isteyen Vali Sarıfakıoğulları, öğretmen ve öğrencilerin proje, yarışma, çalştay vb. faaliyetlere katılımlarının teşvik edilmesi, okul güvenliği sağlanması amacıyla KGYS çalışmalarına, okul içi ve çevresindeki iş sağlığı ve güvenliği denetim ve faaliyetlerine devam edilmesi, özel güvenlik görevlilerinin görevlerini titizlik ve hassasiyetle yerine getirmeleri için gerekli tedbirlerin alınması talimatı verdi.  
Eğitim öğretim değerlendirme toplantısı, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları’nın Başkanlığında yapıldı.

Valilik Toplantı Salonunda saat 15:30’da düzenlenen eğitim öğretim değerlendirme toplantısına; Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, kaymakamlar, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, İl Milli Eğitim müdür yardımcıları ve ilçe milli eğitim müdürleri katıldı.

Toplantıda, 2019–2020 eğitim öğretim yılı başından bugüne kadar yürütülen faaliyetlerin genel bir değerlendirmesinin ele alındı. Vali Sarıfakıoğulları, toplantıya katılan kaymakam ve müdürlerden, LGS ve YKS hazırlık çalışmalarına ağırlık verilmesini istedi.

Öğrencilere okuma alışkanlığının kazandırılmasını isteyen Vali Sarıfakıoğulları, öğretmen ve öğrencilerin proje, yarışma, çalştay vb. faaliyetlere katılımlarının teşvik edilmesi, okul güvenliği sağlanması amacıyla KGYS çalışmalarına, okul içi ve çevresindeki iş sağlığı ve güvenliği denetim ve faaliyetlerine devam edilmesi, özel güvenlik görevlilerinin görevlerini titizlik ve hassasiyetle yerine getirmeleri için gerekli tedbirlerin alınması talimatı verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.