Eğribel’de kar engeli

GÜNDEM 02.12.2019 - 17:24, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2311+ kez okundu.
 

Eğribel’de kar engeli

Giresun-Sivas kara yolu bağlantısını sağlayan 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi'nde kar yağışı etkili oluyor.
Eğribel Geçidi'nde Pazar günü başlayan yağış sonucu, bölgede kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı. Karayolları ekipleri, olumsuz durumların yaşanmaması için çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan, Giresun'un iç kesimlerinde bulunan Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk ilçe merkezlerine mevsimin ilk karı yağdı. Kar yağışı, yüksek kesimlerdeki köyler ve yaylalarda da etkili oluyor. Dereli ilçesi Yavuzkemal beldesinin Belediye Başkanı Adem Önal, gazetecilere yaptığı açıklamada, Pazar günü başlayan yağışın sürdüğünü, bölgede karla mücadele çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
Giresun-Sivas kara yolu bağlantısını sağlayan 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi'nde kar yağışı etkili oluyor.

Eğribel Geçidi'nde Pazar günü başlayan yağış sonucu, bölgede kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı. Karayolları ekipleri, olumsuz durumların yaşanmaması için çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan, Giresun'un iç kesimlerinde bulunan Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk ilçe merkezlerine mevsimin ilk karı yağdı. Kar yağışı, yüksek kesimlerdeki köyler ve yaylalarda da etkili oluyor.

Dereli ilçesi Yavuzkemal beldesinin Belediye Başkanı Adem Önal, gazetecilere yaptığı açıklamada, Pazar günü başlayan yağışın sürdüğünü, bölgede karla mücadele çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.